رئیس پارک فناوری دانشگاه تهران:

مرکز تحول دیجیتال صنعت، پاتوقی برای تعامل میان اساتید و صنعتگران است

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به روند بهره‌برداری از مرکز تحول دیجیتال صنعت در این پارک، گفت: این مرکز می‌تواند به‌عنوان یک پاتوق علمی، محل تعامل و هم‌افزایی میان دانشجویان، استادان و صنعتگران باشد.

به گزارش ایسنا، علی اسدی امروز در مراسم افتتاح مرکز تحول دیجیتال صنعت در دانشگاه تهران، افتتاح این مرکز را زمینه‌ای برای توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور دانست و اظهار کرد: این مرکز در راستای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه شکل گرفت و در عصری که از انقلاب صنعتی چهارم و تأثیرات آن بر هوش مصنوعی و دیجیتالی شدن فرآیندها سخن گفته می‌شود، توسعه این مرکز می‌تواند نقشی کلیدی در هم‌افزایی ظرفیت‌های علمی و صنعتی ایفا کند.

وی با اشاره به روند راه‌اندازی این مرکز، اظهار کرد: مرکز تحول دیجیتال صنعت با پیگیری‌های انجام‌ شده پس از وقفه‌ای چندساله، در مهرماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد و پس از ۱۶ ماه کار، اکنون با مساحت ۱۷۰۰ متر مربع آماده بهره‌برداری است.

اسدی با تاکید بر اینکه این پروژه در زمان ریاست دکتر نیلی در دانشگاه تهران کلنگ‌زنی شد، ادامه داد: در  آن زمان این طرح حدود ۲۰ درصد پیشرفت داشت که بعد از توقف طولانی، با پیگیری‌های مختلف و جلسات هماهنگی در اواخر سال ۱۴۰۱، مسیر پیشرفت پروژه هموار شد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح اهمیت قانون تولید دانش‌بنیان پرداخت و گفت: قانون تولید دانش‌بنیان توانسته است مشوق‌های لازم را برای جذب همکاری صنایع بزرگ و پیشرو فراهم کند و این مرکز نیز با تکیه بر این قانون، به دنبال ایجاد فضای همکاری میان دانشگاه، صنعت و نهادهای دانش‌بنیان است.

اسدی با اشاره به موقعیت جغرافیایی این مرکز، یادآور شد: این مرکز در کنار دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران و دفاتر پارک‌های فناوری موجود در دانشگاه واقع شده است و  دانشجویان، اساتید و صنعتگران می‌توانند در این مرکز به تبادل نظر و همکاری بپردازند.

وی اضافه کرد: امیدواریم امیدی که در بیانات مقام معظم رهبری برای پیشرفت کشور با استفاده از ظرفیت‌های دانش‌بنیان مطرح شده است، محقق شود.

اسدی با تأکید بر اهمیت مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها و نقش آنها در رفع نیازهای جامعه و صنعت، اظهار کرد: امروز شاهد تحقق این امر هستیم که دانشگاه‌ها می‌توانند نیازهای جامعه را برطرف کنند. به‌ویژه، این مرکز می‌تواند به‌عنوان یک پاتوق علمی، محل تعامل و هم‌افزایی میان دانشجویان، استادان و صنعتگران باشد.

وی این  دستاورد را نتیجه تلاش‌های مداوم کسانی دانست که از زمان کلنگ‌زنی پروژه تا به امروز، در راه تحقق این مرکز همکاری کرده‌اند و گفت: به نظر من، این‌ها مصداقی از صدقه جاری هستند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403111712964
  • خبرنگار : 30057