بهره‌برداری از چهار پست اسکله رمپ بندر دیر

همزمان با دهه فجر، پروژه احداث چهار پست اسکله رمپ بندر دیر، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین کانون‌های صادراتی ایران به حوزه خلیج‌فارس، به‌ویژه کشور قطر، با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید.

 محمد شکیبی‌نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در این آیین با تبریک دهه فجر اظهار کرد: این پروژه به طول ۱۰۰، عرض ۱۷ متر و با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اجرا شده است.

وی افزود: در فاز دوم این پروژه از مجموع چهار پست رمپ اسکله احداث‌شده، ظرفیت سه پست ویژه شناورهای تا یک‌هزار تن و ظرفیت پست دیگر تا دو هزار تن است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: در راستای اجرای چهار پست اسکله رمپ در بندر دیر، ۴۶ هزار مترمکعب لایروبی در محدوده اسکله انجام شده و عمق آب در حوضچه و پای اسکله‌های مذکور به منفی پنج متر رسیده است.

شکیبی‌نسب ادامه داد: این اقدام موجب بهبود دسترسی شناورهای بزرگ‌تر به این بندر شده و موقعیت استراتژیک بندر دیر را در صادرات به کشورهای حوزه خلیج‌فارس، به‌ویژه قطر، تقویت می‌کند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: علاوه بر این پروژه، عملیات احداث ساختمان عملیاتی بندر دیر نیز با ۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست.

وی عنوان کرد: همچنین در دهه فجر امسال، ۱۴ پروژه دریایی و بندری در استان بوشهر با اعتباری بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال افتتاح یا عملیاتی می‌شود.

شکیبی‌نسب اظهار کرد: این پروژه‌ها در مجموع نقش مهمی در افزایش ظرفیت صادراتی، توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل دریایی و رونق اقتصادی منطقه خواهند داشت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403111712857
  • خبرنگار : 50963