معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد؛

استقلال و خودباوری؛ میراث انقلاب اسلامی برای نسل جدید

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: قبل از انقلاب، سران کشورهای دیگر بدون هماهنگی با مسئولان ایرانی وارد کشور می‌شدند و برای ما تصمیم‌گیری می‌کردند اما امروز ایران امروز کشوری مستقل و توانمند است که می‌تواند برای خود تصمیم بگیرد.

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در همایش «یاوران انقلاب و پیشتازان مقاومت» که امروز ۱۷ بهمن‌ماه با حضور بیش از ۳۵۰۰ دانش‌آموز با ملیت‌های مختلف جهان در قم برگزار شد، بیان کرد: انقلاب اسلامی میراث همه‌ شهدا، بزرگان و عالمانی است که امروز این انقلاب را به دست ما سپردند؛ این انقلاب پیام‌آور چند نکته‌ اساسی بود که هر یک از آن‌ها نقش مهمی در شکل‌گیری و تداوم این حرکت عظیم داشته‌اند.

وی با بیان اینکه نکته‌ اول که در انقلاب بسیار حائز اهمیت بود خودباوری است، گفت: قبل از انقلاب، بیگانگان به حدی ایرانیان را تحقیر کرده بودند که حتی در شهرهایمان، پزشکان را از خارج کشور می‌آوردند، زیرا معتقد بودند ایرانی‌ها توانایی پزشک شدن را ندارند.

پورثانی ادامه داد: اما امروز به جایی رسیده‌ایم که به فرار مغزها معروف شده‌ایم، چرا که کشورهای دیگر خواهان متخصصان ایرانی هستند؛ این موضوع نشان‌دهنده‌ آن است که نه تنها ایران از این متخصصان بهره می‌برد، بلکه تمام جهان به دنبال جذب این استعدادهاست.

وی با بیان اینکه نکته‌ دوم استقلال است، تصریح کرد: تصور کنید روزی در خانه‌ خود نشسته‌اید و افرادی از جای دیگری بدون اطلاع شما وارد می‌شوند و برای شما تصمیم می‌گیرند؛ قبل از انقلاب، سران کشورهای دیگر بدون هماهنگی با مسئولان ایرانی وارد کشور می‌شدند و برای ما تصمیم‌گیری می‌کردند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: اما امروز، ایران نه تنها کشوری مستقل است، بلکه در تمام منطقه، هرگاه قرار باشد کاری انجام شود، نام ایران در صدر قرار می‌گیرد. ایران امروز کشوری مستقل و توانمند است که می‌تواند برای خود تصمیم بگیرد.

پورثانی عنوان کرد: همایش امروز، طلیعه‌ یک حرکت بین‌المللی است که رهبر انقلاب در ۱۲ آبان امسال به آن اشاره کردند؛ که دانش‌آموزان کشورمان به همراه دانش‌آموزان سایر کشورهای دنیا باید در برابر ظلم اسرائیل، جبهه‌ واحدی تشکیل دهند. 

وی در پایان اعلام کرد: اگر خدا بخواهد، این همایش که با حضور نمایندگان مختلف شکل گرفته است، به زودی تبدیل به جریانی در وزارت آموزش و پرورش به نام راه امین خواهد شد؛ راه امین، پاسخی به ندای رهبر معظم انقلاب است و نشان‌دهنده‌ تعهد نسل جدید به ادامه‌ راه شهدا و بزرگان این انقلاب است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403111712825
  • خبرنگار : 50989