مرتضی کفیل در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه دستگاههای بخش رادیولوژی بیمارستان شهید بهشتی اردستان از حدود ۴۰ سال گذشته بود و بسیار قدیمی و فرسوده شده بود، در راستای خدماتدهی بهتر و با کیفیتتر یکی از نیازهای این مجموعه نوسازی دستگاههای این بخش بود.
وی افزود: با پیگیریهایی که از چند ماه گذشته تاکنون انجام شده نهایتاً با حمایت نماینده مردم اردستان در مجلس و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی مدرنترین دستگاه رادیولوژی دیجیتال با هزینهای بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال به بیمارستان شهید بهشتی اردستان اختصاص یافت.
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان با بیان اینکه با راهاندازی دستگاه رادیولوژی دیجیتال در بیمارستان شهید بهشتی اردستان کیفیت تصاویر بسیار واضحتر و زمان آمادهشدن گرافی خیلی کوتاه خواهد شد، ادامه داد: همچنین با نصب به روزترین دستگاه رادیولوژی در بیمارستان اردستان پزشکان مربوطه میتوانند در هر نقطه از کشور تصاویر را دریافت کنند.
کفیل فرسودهشدن دستگاه ماموگرافی را یکی از نیازهای بخش رادیولوژی بیمارستان شهید بهشتی اردستان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه سرطان سینه یکی از شایعترین بیماریها در بین خانمها است وجود این دستگاه در این بیمارستان ضرورت دارد.
وی اضافه کرد: اکنون دستگاه ماموگرافی در بخش رادیولوژی آنالوگ و قدیمی است و پزشکان از گرافیهای آن راضی نیستند و خیلی از اطلاعات بیمار را نشان نمیدهد و ما مجبور هستیم بیمارانی که مشکوک به سرطان سینه هستند را به شهرهای دیگر پاس بدهیم.
اختصاص دستگاه سلکترا به بخش آزمایشگاه
رئیس بیمارستان شهید بهشتی اردستان، تصریح کرد: همچنین با پیگیریهای نماینده مردم اردستان در مجلس شورای اسلامی یک دستگاه سلکترا دیجیتال با هزینه حدود ۳ میلیارد تومان به بخش آزمایشگاه بیمارستان شهید بهشتی اردستان اضافه شد.
کفیل خاطرنشان کرد: تمام آزمایشهای بیوشیمی به وسیله این دستگاه اندازهگیری میشود و قابلیت دارد در ساعت همزمان تا ۴۳۰ تست را انجام دهد. با راهاندازی این دستگاه تقریباً از بخش خصوصی بینیاز خواهیم شد و همه تستهای آزمایشگاهی در خود بیمارستان انجام میشود.
انتهای پیام