علی باقری امروز ۱۷ بهمن ماه با اشاره به عملکردهای شاخص این اداره کل در سالهای اخیر، از دستاوردهای قابل توجه استان در حوزه تعاون، روابط کار، اشتغال، کارآفرینی و حوزههای اجتماعی خبر داد و اظهار کرد: مازندران در بسیاری از این حوزهها موفق به کسب رتبههای برتر کشوری شده است.
وی به عملکرد اداره کل کار و رفاه اجتماعی مازندران استان در بخش تعاون اشاره کرد و گفت: مازندران در حوزه تعاون با تشکیل حدود ۱۶ هزار تعاونی در استان، رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: این تعاونیها در حوزههای مختلف اقتصادی، کشاورزی، خدماتی، صنعتی و فرهنگی مشغول به فعالیت هستند و سهم مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی استان دارند. در راستای تقویت این بخش، بیش از ۳۵ اتحادیه شرکتهای تعاونی در استان تشکیل شدهاند که وظیفه پیگیری امور تعاونیها و ساماندهی فعالیتهای این بخش را برعهده دارند.
عضویت ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در شرکتهای تعاونی
باقری خاطرنشان کرد: بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از مردم استان عضو شرکتهای تعاونی هستند که این رقم بیانگر پویایی و فعال بودن بخش تعاون در مازندران است.
وی ادامه داد: در بخش اشتغالزایی، بیش از ۱۵۰ هزار نفر از مردم استان در تعاونیها مشغول به کار هستند که این تعداد نشاندهنده اهمیت تعاونیها در تأمین اشتغال پایدار برای مردم است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: علاوه بر این، از سال ۱۳۸۰ تا کنون، تعاونیها در استان موفق به صادرات بیش از ۷۵۰ میلیون دلار کالا و خدمات شدهاند که این دستاورد اقتصادی بزرگ، بویژه در شرایط تحریمها قابل تقدیر است.
این مسئول بیان کرد: یکی از دستاوردهای مهم ما در این دوره، ابلاغ سند توسعه بخش تعاون برای اولین بار در تاریخ ایران است که چشمانداز جدیدی برای این بخش در کشور و استان فراهم کرده است.
تأسیس ۲۰۳ خانه بهداشت کارگری
باقری به حوزه اجتماعی و اقدامات در جهت ارتقای سلامت کارگران اشاره کرد و گفت: در راستای حفظ سلامت کارگران و صیانت از نیروی کار، ۲۰۳ خانه بهداشت کارگری در کارگاههای بالای ۵۰ نفر در استان تأسیس شده است.
وی خاطرنشان کرد: این خانههای بهداشت برای انجام معاینات ادواری و حفظ سلامت کارگران در محیطهای کاری راهاندازی شدهاند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: در راستای معرفی الگوهای موفق در جامعه کار و تولید، ۳۵ جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید در استان برگزار شده است و این جشنوارهها با هدف قدردانی از افراد نمونه در این حوزهها برگزار میشوند.
باقری گفت: بیش از ۱۰۰۰ کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برای جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شده که هدف آنها ارتقای آگاهی کارگران و کارفرمایان در زمینه آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از آنها بوده است.
باقری اظهار کرد: تلاشهای مستمر در راستای توسعه بخش تعاون، روابط کار، کارآفرینی و اشتغال در استان مازندران به نتایج مثبت و چشمگیری منجر شده است و امیدواریم این روند با همکاری و همت مسئولان و مردم استان ادامه یابد و مازندران در مسیر پیشرفت و توسعه پایدار گام بردارد.
انتهای پیام