به گزارش ایسنا، مصطفی رجبیمشهدی در حاشیه مراسم رونمایی از مرکز مدیریت دارایی شبکه برق و تجهیزات شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پیش بینی شده با موج بارشی که وارد کشور می شود به طور متوسط ۷ تا ۸ درجه کاهش دما داشته باشیم که قطعا باعث میشود گاز تحویلی به نیروگاهها با افزایش مصرف بخش خانگی کاهش پیدا کند، اظهار کرد: در این رابطه وزارت نفت تلاش میکند سوخترسانی به طور مناسب به نیروگاهها انجام شود اما لازمه آن این است که مشترکان در بخشهای مختلف صرفهجویی لازم را داشته باشند تا هفته پیش رو را که بسیار سرد است، بدون مشکل سپری کنیم.
وی با تاکید بر اینکه برنامههای مدیریت مصرف طبق روال انجام میشود، امیدواریم با همکاری مردم نیاز به تشدید مدیریت مصرف نباشد، تصریح کرد: در این شرایط باتوجه به وضعیت جادهها و بارش شدید تامین گاز و سوخت نیروگاهها دشوار است، ضمن اینکه مصرف گاز افزایش پیدا میکند، بنابراین تلاش ما این است که گاز نیروگاهی به طور مستمر و پایدار تامین شود، همکاری مردم نیز باعث میشود خاموشی نداشته باشیم.
مدیرعامل توانیر درباره مصرف بیرویه برق در برخی مراکز عمومی، گفت: یکی از ماموریتهای شرکتهای توزیع این است که مصرف را رصد میکنند و از طریق گزارشات مردمی در جریان امر قرار میگیرند و در جایی که مصرف بیش از حد مجاز بوده برخورد شده است، ادارات را با کنتور هوشمند رصد میکنیم، به اداراتی که مصرف برق خود را نسبت به سال قبل ۵۰ درصد کاهش نداده باشند هم تذکر داده میشود و در صورتی که رعایت نکنند، پس از اخطار برقشان قطع میشود؛ تا این لحظه همکاری خوبی از سوی ادارات صورت گرفته است.
رجبیمشهدی با بیان اینکه در ایستگاههای فرودگاهی، قطار و برخی بانکها دمای ۱۸ تا ۲۰ درجه رعایت نشده است، از این مراکز درخواست میکنیم باتوجه به اینکه این هفته سرد و سخت است همکاری لازم را با صنعت برق کشور داشته باشند، اظهار کرد: تقاضای ما این است که همکاری لازم با صنعت انرژی کشور وجود داشته باشد.
وی در خصوص وضعیت تامین سوخت جایگزین، گفت: در هفته پیشرو باید تدابیر ویژهای درنظر گرفته شود که این کار انجام شده و هر روز جلسات متعددی را با ارکان تصمیمگیر برگزار میکنیم تا کمترین خاموشی و مشکل را داشته باشیم.
مدیرعامل توانیر با اشاره به برنامه توانیر برای مقابله با ماینرها، گفت: گزارشات مردمی خیلی خوبی داشتیم و طی سه ماه اخیر ۱۵ هزار دستگاه ماینر را شناسایی و کشف کردیم. از سال ۱۳۹۹ تاکنون معادل ۸۰۰ مگاوات مصرف برق را توانستیم کشف کنیم. جرائم سنگینی در انتظار این افراد خواهد بود و در صورتی که رعایت نکنند، انشعاب جمعآوری خواهد شد.
۶۰ درصد تعمیرات نیروگاهی انجام شد
رجبیمشهدی با بیان اینکه در حاضر ۶۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی برای تامین برق داریم که حداکثر مصرف برق در اوج بار شبانه ۴۸ هزار مگاوات است و اگر سوخت تامین شود، هیچ مشکلی نخواهیم داشت، افزود: بیش از ۶۰ درصد از برنامه تعمیرات نیروگاهی برای تابستان تا کنون انجام شده و برای سه و چهار ماهه باقی مانده تا اوج بار تابستان برنامه تعیرات مطابق برنامه انجام خواهد شد و مشکلی نخواهیم داشت.
وی در خصوص جرئیات طرح امروز، گفت: امروز مرکز مدیریت داراییهای شرکت توزیع برق تهران بزرگ را افتتاح کردیم، هدف این مرکز این است که خدمترسانی بهتر و پایدارتری را به مشترکان داشته باشد، معنای مدیریت دارایی این است که بتوانیم از تجهیزات بهترین بهره را داشته باشیم، نرخی خرابی تجهیزات را کاهش دهیم.
بهگفته مدیرعامل توانیر سامانههایی برای این موضوع درنظر گرفته شده که کمک میکند تعمیرات دورهای تجهیزات بهتر انجام شود، حدود ۴۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور با متوسط عمر ۴۹ سال در تهران وجود دارد، نگهداری اینها مسوولیت زیادی دارد و این سامانهها کمک میکنند که بتوانیم از این تجهیزات حد اکثر استفاده را داشته باشیم.
حوادث شبکه برق تهران ۵۰ درصد کاهش مییابد
بهگزارش ایسنا، مرکز مدیریت دارایی شبکه برق و تجهیزات شهر تهران افتتاح شد که کاهش ۱۰ درصدی نرخ خرابی تجهیزات و حوادث شبکه در سال اول و بتدریج کاهش ۵۰ درصدی در طی سه سال با اجرای این طرح پیش بینی شده است.
مرکز مدیریت دارایی شبکه برق و تجهیزات شهر تهران با توجه به حجم گسترده تجهیزات شبکه در شهر تهران و ضرورت نگهداشت اصولی تجهیزات و کنترل کارگرد صحیح این تجهیزات به منظور تامین برق پایدار مشترکین با استفاده از سیستم های نرم افزاری هوشمند و خودکار و همچنین پایش و پردازش لحظه ای شبکه از طریق اطلاعات داده مکان، مرکز مدیریت دارایی شبکه برق و تجهیزات شهر تهران راه اندازی شد.
از اهداف کلان این پروژه می توان به افزایش بهره وری و بهبود شاخصهای قابلیت اطمینان شبکه و نیروی انسانی، افزایش چرخه عمر تجهیزات شبکه، توسعه زیرساختهای نگهداشت شبکه، حفظ کارکرد ایمن و مداوم تجهیزات و کاهش هزینه های ناشی از تخریب و بازسازی تجهیزات اشاره کرد.
علاوه بر این صرفه جویی در هزینه های جاری و سرمایه ای تعمیرات و بازسازی شبکه بیش از ۱۵۰۰ میلیارد ریال سالانه و افزایش ۳۰ درصدی بهره وری منابع انسانی جز برنامههای اجرایی این طرح است.
انتهای پیام