طی سال جاری؛

تولید بیش از ۳۱ هزار تن گوشت قرمز در قم

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم از تولید ۳۱ هزار و ۸۰۲ تُن گوشت قرمز در سال جاری خبر داد.

منصور دیان اردستانی معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: استان قم در تولید محصولات دامی جایگاه خوبی در سطح کشور دارد در همین خصوص امسال حدود ۳۱ هزار و ۸۰۲ تُن گوشت قرمز و ۱۵۸ هزار تن شیر خام در قم تولید و روانه بازار شد.

دیان اردستانی با بیان اینکه با تلاش صورت گرفته در سال‌های اخیر اقدام‌های لازم برای اصلاح نژاد دام سبک و سنگین صورت گرفته است، گفت: ۳۷۰ هزار رأس گوسفند با تولید تقریباً ۲۱۵۵ تن گوشت قرمز، ۱۷۲ هزار و ۴۶۵ رأس بره پرواری با تولید ۵۲۰۰ تن، میزان گوشت دام سبک در استان است.

دیان اردستانی در خصوص دام سنگین استان بیان کرد: ۱۱۰ هزار و ۴۲۶ رأس گوساله پرواری با تولید گوشت ۲۲ هزار و ۳۱۴ تُن گوشت قرمز و ۴۱۱ هزار رأس گاو شیری با تولید ۱۵۶ هزار و ۲۵۲ تُن شیر داریم.

به گزارش ایسنا؛ به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403111712444
  • خبرنگار : 50455