غلامحسین حیدری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اهمیت جشنواره فیلم فجر به عنوان ویترینی از دستاوردهای یکساله سینمای ایران اظهار کرد: جشنواره فجر فرصتی است تا همگان از جمله فعالان عرصه بینالملل با محتوا و کیفیت تولیدات سینمایی کشور آشنا شوند.
وی با تاکید بر نقش اقتصاد در سینما افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که مردم با رغبت به سینما بیایند و برای تماشای فیلمها بلیت بخرند. جشنواره میتواند در معرفی فیلمها و ایجاد انگیزه در مخاطبان نقش مهمی ایفا کند.
حیدری با اشاره به تاثیر فناوریهای نوین همچون هوش مصنوعی بر صنعت سینما تصریح کرد: فناوری اطلاعات میتواند به ارتقای کیفیت و جذابیت فیلمها، به ویژه برای نسل جوان و نوجوان، کمک کند.
وی با انتقاد از رواج ابتذال در برخی از فیلمهای کمدی، گفت: متاسفانه برخی از این آثار تاثیرات روانی نامطلوبی بر جامعه و کودکان میگذارند. امیدوارم سینماگران با دقت بیشتری به ارزشهای اخلاقی و خانوادگی در تولیدات خود توجه کنند.
حیدری تصریح کرد: فیلمها باید بهگونهای ساخته شوند که تماشای آنها برای خانوادهها مناسب باشد و افراد بتوانند با اطمینان خاطر فرزندان خود را به سینما ببرند.
وی با تاکید بر لزوم ارتقای سطح کیفی سینمای ایران، گفت: تفکیک جشنوارههای داخلی و بینالمللی و گران کردن بلیت سینما، باعث شده است که جشنواره فیلم فجر ارتقا پیدا نکند. بنابراین باید به ارزیابی دقیقتری از آثار سینمایی دست یافت. همچنین باید به عواملی مانند فیلمنامه، کارگردانی، بازیگری و جنبههای فنی فیلمها توجه ویژهای شود.
این تهیه کننده سینما با انتقاد از برخی نگاههای سطحی و غیرحرفهای در سینما، گفت: امیدوارم که توجه بیشتری به ارزشهای فرهنگی و اخلاقی در تولیدات سینمایی شود تا سینمای ایران بتواند با ارائه آثار با کیفیت، مخاطبان بیشتری جذب کند.
انتهای پیام