علی دهباشیپور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: اشتغال یکی از مهمترین دغدغههای بهزیستی استان قزوین است که بر اساس تعهدات مقرر شده، فضای اشتغال برای بیش از ۷۰۰ مددجوی تحت پوشش تا پایان سال ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد: اقداماتی که با هدف تسهیل اشتغال افراد تحت پوشش واجد شرایط بهزیستی، از زمان شناسایی تا رسیدن به توانمندی اقتصادی انجام میشود، به دو گروه مددجویی و غیرمددجویی تقسیم میشود. گروه اول شامل افراد دارای معلولیت و افراد تحت پوشش معاونت سلامت اجتماعی و گروه دوم، عضو مؤثر خانواده فرد معلول و یا سرپرست خانوار، دختر خودسرپرست یا سرپرست خانوار، زنان و دختران آسیبدیده یا در معرض آسیب اجتماعی، فرزند انتقالیافته به زندگی مستقل، فرد بهبودیافته اعتیاد، فرد مبتلابه اچآیوی، سرپرست خانوار واجد شرایط عمومی و اختصاصی دارای فرزندان کمتر از ۷ سال دوقلو (دهک یک تا ۵) یا چندقلو (تمامی دهکها)، فرزندان امدادبگیر بالای ۱۸ سال، افراد بالای ۱۸ سال که فرزندخوانده یا ساکن در خانواده جایگزین و نیز افراد مبتلا به نارضایتی جنسیتی هستند.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین ادامه میدهد: بر اساس بند «چهارم» مصوبه هشتادوسومین جلسه شورای عالی اشتغال کشور با شماره ابلاغیه ۱۹۹۶۷۴ مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۰۹ سازمان بهزیستی موظف است تا در راستای حمایت از توانمندسازی و اشتغال جامعه هدف سازمان بهزیستی و برخورداری از تسهیلات حمایتی اشتغال، در صورت عدم امکان بهرهمندی جامعه هدف از تسهیلات اشتغالزایی به تشخیص سازمان بهزیستی کشور، به اعضای مؤثر خانواده افراد تحت پوشش شامل معلولین، زنان سرپرست خانوار و مددجویان تسهیلات اشتغال اعطا کند.
وی ادامه داد: انواع خدمات قابل ارائه در حوزه اشتغال بهزیستی برای گروههای هدف تحت پوشش شامل ارائه تسهیلات قرضالحسنه بانکی خوداشتغالی یا کارفرمایی، تثبیت شغلی از طریق ارائه مشوقهای بیمهای و پرداخت یارانه ارتقاء کارایی افراد دارای معلولیت است.
دهباشیپور خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان دی ۲۵۶۱ میلیارد ریال اعتبار برای اشتغال ۴۸۹ مددجوی تحت پوشش پرداخت شده است و بالغ بر ۱۰۹۶ مددجو برای اخذ تسهیلات اشتغال به بانک معرفی شدهاند، میزان تسهیلات در نظر گرفته شده برای مددجویان از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود.
انتهای پیام