بازیکن تیم هندبال سپاهان:

قهرمانی هدف اصلی ماست

بازیکن تیم هندبال سپاهان گفت: بازیکنان تیم به هماهنگی و همدلی خوبی دست یافته‌اند و امیدواریم بتوانیم با یک پیروزی دیگر، وضعیت لیگ را برای خودمان روشن کنیم.

میلاد قلندری امروز، سه‌شنبه ۱۶ بهمن، در حاشیه دیدار با تیم نیروی زمینی کازرون اظهار کرد: تیم ما در بازی اخیر عملکرد خوبی داشت و توانست با ایجاد اختلاف مناسب از همان آغاز مسابقه، دو امتیاز حساس این هفته را کسب کند. حالا به بازی هفته آینده نگاه می‌کنیم که بسیار حساس و تعیین‌کننده است و می‌تواند سرنوشت قهرمانی را مشخص کند.

وی درباره بازی هفته آینده ادامه داد: بازیکنان تیم به هماهنگی و همدلی خوبی دست یافته‌اند و امیدواریم بتوانیم با یک پیروزی دیگر، وضعیت لیگ را برای خودمان روشن کنیم.

بازیکن تیم هندبال سپاهان ادامه داد: قهرمانی هدف اصلی ماست و ان‌شاءالله با تلاش بچه‌ها به این هدف خواهیم رسید.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۲:۳۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403111612328
  • خبرنگار : 50653