معاون اجرایی رئیس‌جمهور در نشست هیات عالی گزینش:

نباید با معرفی چند برابری ظرفیت استخدام، نارضایتی ایجاد کرد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه باید عملکرد هیئت‌های گزینش مبتنی بر قانون و بدون اعمال سلیقه‌های شخصی باشد، گفت اولویت جذب نیروی انسانی در آزمون‌های استخدامی به خصوص آموزش و پرورش باید نمره‌های بخش تخصصی آزمون باشد. به این شکل که دقیقا براساس ظرفیت استخدامی با نمره تخصصی به علاوه تعدادی به عنوان ذخیره معرفی شوند و در صورتی که فردی واجد ضوابط گزینش نبود، از افراد ذخیره به عنوان جایگزین استفاده گردد، بنابراین نباید با معرفی چند برابری ظرفیت، نارضایتی ایجاد کرد.

به گزارش ایسنا، نشست هیئت عالی گزینش به ریاست محمدجعفر قائم‌پناه و با حضور اعضا در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

قائم‌پناه در این نشست با اشاره به اینکه توسعه کشور مبتنی بر دو امر سرمایه مادی و سرمایه انسانی است، گفت: باید با شایسته‌گزینی از سرمایه نیروی انسانی متخصص کشور صیانت کنیم.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان اینکه شفاف‌سازی روند جذب و گزینش، می‌تواند ذهنیت‌بخشی از داوطلبان را مبنی بر اینکه در برخی آزمون‌ها بر اساس اصل شایسته‌گزینی عمل نشده است، اصلاح کند، گفت: برای ۹۰ هزار ظرفیت استخدامی در وزارت آموزش و پرورش، ۲۵۰ هزار نفر به گزینش معرفی شدند که این حجم انبوه بررسی‌های گزینشی، منجر به نارضایتی‌هایی شده است.

 قائم‌پناه با تأکید بر اینکه باید عملکرد هیئت‌های گزینش مبتنی بر قانون و بدون اعمال سلیقه‌های شخصی باشد، گفت: اولویت جذب نیروی انسانی در آزمون‌های استخدامی به خصوص آموزش و پرورش باید نمره‌های بخش تخصصی آزمون باشد. به این شکل که دقیقا براساس ظرفیت استخدامی با نمره تخصصی به علاوه تعدادی به عنوان ذخیره معرفی شوند و در صورتی که فردی واجد ضوابط گزینش نبود، از افراد ذخیره به عنوان جایگزین استفاده گردد، بنابراین نباید با معرفی چند برابری ظرفیت، نارضایتی ایجاد کرد.

رئیس هیئت عالی گزینش با اشاره به روند جذب و گزینش در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش افزود: با تلاش‌های انجام شده، تعداد زیادی از افرادی که در گزینش آزمون استخدامی آموزش و پرورش پذیرفته نشده بودند در فرایند جذب و اشتغال قرار گرفتند.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری افزود: مقرر شد ارزیابی مهارت‌های داوطلبان همچون توانمندی‌های تدریس، معیارهای روانشناختی و مهارت‌های کار با رایانه یا هرگونه مهارت اختصاصی شغلی از طریق دستگاه‌ها انجام شود و مستلزم پرداخت هیچ هزینه‌ای از سوی داوطلبان نباشد.

در این نشست دبیر هیئت عالی گزینش نیز طی گزارشی روند گزینش آزمون استخدامی آموزش و پرورش را تشریح و اعلام کرد که اکنون تنها ۲ درصد داوطلبان استخدامی در آموزش و پرورش بر مبنای نظر گزینش مورد پذیرش قرار نگرفته‌اند که این تعداد نیز با استفاده از قابلیت جذب براساس اغماض، در تجدید نظرها کمتر خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۹:۳۱
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403111612235
  • خبرنگار :