معاون رئیس جمهوری:

مسئولان بر ظرفیت‌های درون استانی معطوف شوند

معاون رئیس جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به اینکه برای توسعه کشور باید به اعتبارات غیرنفتی روی آوریم، گفت: مدیران دولتی نگاه خود را از اعتبارات دولت به ظرفیت‌های درون استان منتقل کنند.

عبدالکریم حسین‌زاده عصر امروز، سه‌شنبه ۱۶ بهمن‌، در سفر به استان فارس، در نشست شورای اداری شهرستان کازرون که همزمان با ایام دهه فجر برگزار شد، با بیان اینکه استان فارس ظرفیت‌های بسیار عظیمی دارد، گفت: نگاه کشورهای پیشرفته برای ایجاد توسعه در یک سرزمین همان شاخص‌های توسعه‌یافتگی است. 

وی ادامه داد: مدیران دولتی باید نگاه خود را از اعتبارات دولتی به ظرفیت‌های درون استانی انتقال دهند. راه توسعه ایران این است که از اعتبارات نفتی دوری کرده و به اعتبارات غیرنفتی درون سرزمینی بپردازند.

حسین‌زاده با بیان اینکه بیشتر به دنبال حل مشکلات و محرومیت‌زدایی هستیم، افزود: اگر بستر توسعه تاریخی این سرزمین را با کشورهای پیرامون مقایسه کنیم، متوجه فرهنگ و تاریخ غنی ایران می‌شویم. به عنوان مثال کشور دبی که امروز محل درآمدزایی شده است، هیچ پیشینه و بستر تاریخی ندارد و از نقطه صفر آغاز شده، اما ایران یک بستر تاریخی سترگ و بی‌نظیر دارد که ستودنی است.

معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور بیان کرد: باید در توسعه گردشگری، درآمدزایی و خلق ایده داشته باشیم. حقیقتاً شهرستان کازرون نیاز به درآمدهای نفتی ندارد و می‌تواند به تاریخ باستانی خود اکتفا کرده و درآمدزایی کند، چون این شهرستان به اندازه کافی ثروتمند است. ان‌شاءالله که از ظرفیت‌های این شهرستان استفاده شده و کازرون با روش‌ها و فرمول‌های جدید احیا شود.

وی ادامه داد: همه استان فارس ظرفیت توریسم درمانی دارد و باید این موضوعات مورد توجه قرار بگیرد و اگر قرار باشد یک زنجیره و یک سبد گردشگری عظیم شکل بگیرد فارس در حوزه زیرساختی بسیار مترقی خواهد شد.

معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: آنچه آسیب اساسی به حس هویت ملی و همبستگی ملی زده، بی‌اعتمادی‌ها و بدقولی‌های مکرری است که در طول تاریخ شکل گرفته است و بر اساس آنها مردم دلسرد، ناراحت و گاهی دلخورند. لذا مسئولان باید گوش شنوا باشند و اعتمادسازی کنند. چون این اعتمادسازی‌ها از مسئولان یک هویت ملی خواهد ساخت و این چتر هویت ملی بر فراز تمام هویت‌های دیگر قرار خواهد گرفت.

حسین‌زاده درباره چند مسئله به مردم فارس قول داد و گفت: برای به وجود آوردن زنجیره‌های اشتغال خرد برای زنان و مردانی که در مجموعه‌های روستایی و شهری هستند، اعتباراتی در نظر گرفته شده و در راستای اشتغال‌زایی آنها کمک خواهیم کرد و البته اولویت با زنان خودسرپرست و زنانی که ایده و خلاقیت دارند، خواهد بود. همچنین واحدهای راکدی که در سطح شهرستان وجود دارد را مجدداً فعال خواهیم کرد تا توسعه روستایی در مسیر واقعی خود بر اساس عقلانیت پیش رود.

برای حل مشکلات شهرستان کازرون تلاش خواهیم کرد

استاندار فارس نیز در ادامه این نشست بیان کرد: یکی از سه شهرستانی که در جریان مبارزه با رژیم ستم‌شاهی در سال ۱۳۵۷ حکومت نظامی در آن برقرار شد، کازرون بود و همین موضوع نشان از اهمیت این شهرستان و علاقه مردم ساکن فارس و کازرون نسبت به امام راحل و پس از آن رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله عالی) نشان می‌دهد.

حسینعلی امیری با بیان اینکه باید از افرادی که در مبارزات قبل از انقلاب، دوره انقلاب و پس از آن نقش داشتند، یاد کرد، گفت: شهرستان کازرون از گذشته تاریخی و حکمرانی انسان‌های بزرگ و خیراندیش و دارای یک پیشینه تاریخی بسیار درخشان است. 

وی تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس رزمنده‌هایی از شهرستان کازرون در جبهه حضور داشتند که در این هشت سال دفاع مقدس جانفشانی بسیار کردند، لذا حداقل وظیفه اسلامی، اخلاقی و ملی این است که هرآنچه که برای توسعه کازرون امکان‌پذیر باشد، انجام دهیم.

استاندار فارس افزود: کازرون شهر تمدن، تقوا، تعهد، فرهنگ، ادب، شعر، فداکاری، مبارزه و ولایت‌مداری است. تلاش خواهیم کرد تا مشکلات این شهرستان را کاهش داده و کارهای خوب گذشته را پیگیری کنیم و به سر و سامان برسانیم، تحقق این مهم با همکاری مردم و دولت اتفاق خواهد افتاد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۸:۵۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403111612203
  • خبرنگار : 50976