به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رهایی در گردهمایی تقدیر از دانشجویان برتر المپیادی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: ما در کشور حرکت شتابانی را در چند دهه اخیر که حرکت به سمت ساخت تمدن نوین اسلامی بود، آغاز کردیم؛ بهطوری که پشتوانه اصلی این حرکت، فعالیتهای علمی و تحقیقاتی است.
وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در کنار ۱۸ دانشکده فعال بیش از ۲۰ مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده داریم که در زمینههای مختلف اعم از مباحث مرتبط به انرژی، فناوریهای نوظهور، دریا و غیره فعال هستیم؛ بهطوری که امسال در شش رشته راهبردی کشور پذیرش دانشجو داشتیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: مسابقات علمی در کشور و دانشگاهها به منظور تقویت فعالیتهای علمی برگزار میشود. در واقع برگزاری المپیادها تشویقی برای شتاب حرکتهای علمی است تا دانشجویان جایگاه و موقعیت علمی بهتری کسب کنند.
رهایی با بیان اینکه ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بستر خوبی برای رشد فعالیتهای علمی داریم، گفت: زمینههایی نظیر امکان تغییر رشته، تحصیل همزمان در دو رشته و غیره از جمله اقداماتی است که برای حمایت از مسیر نخبگان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر صورت میگیرد تا نخبگان بستر مناسبی برای ادامه مسیر علمی خود داشته باشند.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام رجبی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه استعدادهای درخشان یکی از مهمترین سرمایههای کشور و دانشگاه هستند، گفت: مهم این است بتوانیم این سرمایه را حفظ کنیم؛ چرا که سرمایه وقتی به نتیجه برسد خود را نشان میدهد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه سرمایههای دانش و استعداد در دانشگاهها باید بالفعل شوند، افزود: این افراد سالهای سال تلاش می کنند تا به شکوفایی اساسی برسند و نتیجه گرانبهای خود را عرضه کنند؛ اما باید بتوانیم از این سرمایه بهترین استفاده را ببریم و اگر بخواهیم گذشته را بررسی کنیم به انتخاب خود افتخار کنیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: دانشجویان امیرکبیر استعدادهای برتر کشور هستند و مسئولیتهای سنگینی دارند؛ چرا که این کشور را باید دانشجویان اداره و مشکلات را رفع کنند.
انتهای پیام