کرملین تصمیم اتحادیه اروپا درباره افزایش هزینه‌های دفاعی را کوته‌نظری خواند

سخنگوی کرملین امروز (سه شنبه) گفت تصمیم اتحادیه اروپا برای افزایش هزینه‌های دفاعی یک کوته نظری است و برای همه اروپایی‌ها خسارت به بار می‌آورد.

به گزارش ایسنا، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین با اشاره به تصمیم اتحادیه اروپا در افزایش هزینه‌های دفاعی که تهدیدی علیه روسیه است، افزود: «چنین تصمیمی، از روی کوته بینی است و برای تمامی شهروندان اروپایی مضر و زیان بار است.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی در ادامه افزود افزایش هزینه‌های دفاعی اقتصاد اروپا را در وضعیت پیش از بحران قرار می‌دهد و کاملا خسارت بار است.

سخنگوی کرملین در ادامه گفت جهان رو به چند قطبی گرایی می‌رود و نمی‌توان چنین مساله‌ای را نادیده گرفت اما هنوز گفتمان برای آنکه آینده امور و روابط جهانی به چه سمت و سویی می‌رود، زیاد است.

پسکوف خاطرنشان کرد: «جهان در حال تغییر است و البته مراکز قدرت روزافزونی در دنیا ظهور می‌کنند، چه از نظر اقتصادی، چه نظامی و چه از نظر تامین امنیت. جهان در حال چند قطبی شدن است و قطب‌های منفرد دیگر قادر به تضمین امنیت و ثبات در جهان نیستند. چندقطبی بودن عاملی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت، باید به آن توجه کرد. البته هنوز بحث‌های زیادی در مورد پیکربندی آینده امور جهان وجود دارد.»

سخنگوی کرملین همچنین در ادامه صحبت‌هایش با خبرنگاران گفت: اموال و دارایی‌های دیپلماتیک روسیه در آمریکا به صورت غیرقانونی در اختیار واشنگتن هستند و دولت جدید واشنگتن هنوز تصمیمی درباره آنها نگرفته است. این اقدام آمریکا نقض تمامی قوانین و هنجارهاست.

پسکوف خاطرنشان کرد روسیه اقدامات تلافی جویان را درقبال ادعای مالکیت لهستان بر املاک روسیه در نظر دارد. اینها ادعاهای واهی دولت ورشو و ناشی از سیاست‌های روس هراسی این کشور است.

سخنگوی کرملین همچنین گفت آمریکا با وجود اعلام توقف همچنان به تامین سلاح برای اوکراین ادامه می‌دهد.

روز دوشنبه رسانه‌ها گزارش دادند که آمریکا ارسال سلاح به اوکراین را پس از یک وقفه کوتاه مدت از سر گرفته است.

پسکوف گفت: «بدیهی است که ارسال تدارکات از ایالات متحده به اوکراین ادامه دارد. در واقع هیچ‌کس توقف عرضه تسلیحات را اعلام نکرده است، بنابراین این عرضه ادامه دارد.»

این مقام روس با اشاره به اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر آمادگی واشنگتن برای ادامه کمک به اوکراین در صورت تامین فلزات کمیاب از سوی کی‌یف برای واشنگتن، گفت: «بهتر است ایالات متحده به هیچ‌وجه به اوکراین کمک نکند تا جنگ پایان یابد.»

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403111611970
  • خبرنگار : 71129