تبیین توانمندی‌ها و دستاوردهای حوزه درمان فارس پس از انقلاب

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، توانمندی‌ها و دستاوردهای حوزه درمان فارس پس از انقلاب را بزرگ برشمرد و از افزایش مراکز تشخیصی و درمانی و تخت‌های بیمارستانی در فارس خبر داد.

امین نیاکان امروز، ۱۶ بهمن با اشاره به اینکه به برکت انقلاب اسلامی، پیشرفت‌های قابل توجهی را در علوم پزشکی انجام شده است، گفت: مجموعه بزرگ سلامت فارس به عنوان یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی تیپ یک و یکی از قطب‌های پزشکی کشور فعالیت دارد که می‌توان گفت این رشد و پیشرفت پزشکی با پیروزی انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی میسر شده است.

وی، افزایش تعداد بیمارستان‌های فعال استان فارس از ۲۵ مورد به ۷۱ بیمارستان، افزایش تعداد تخت‌های فعال بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه از یک‌هزار و ۴۴۹ مورد در سال ۵۷ به ۸ هزار و ۱۶۶، افزایش ۶ مورد تخت ویژه در سال ۵۷ به یک هزار  و ۱۴۴ تخت در این سال‌ها، افزایش ۱۰ مورد آزمایشگاه استان به ۳۵۴ مورد، افزایش ۳۵ مورد مرکز پرتونگاری به ۲۷۶ مورد در سطح استان را بخشی از تلاش‌های صورت گرفته در این حوزه برشمرد.

نیاکان به توانمندی‌های پزشکان در انجام جراحی‌های پیچیده نظیر پیوند اعضا، پیوند مغز استخوان و کاشت حلزون شنوایی اشاره کرد که موجب مراجعه بیماران از دیگر استان‌های کشور و همچینن کشورهای حاشیه خلیج فارس به شیراز شده است و این دستاورد را موجب افتخار و غرور دانست.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وی اضافه کرد: با ایجاد توانمندی در زمینه انجام جراحی‌های پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پس از انقلاب اسلامی، حدود ۲۴ هزار مورد جراحی پیوند کبد، کلیه، قرنیه، چشم و کاشت حلزون شنوایی در این سال‌ها انجام شده است، در حالی که تا پیش از آن موردی در این زمینه به ثبت نرسیده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403111611877
  • خبرنگار :