محمد اسلامی امروز (سهشنبه ۱۶ بهمن ماه) در مراسم افتتاح یک واحد تولیدی در زنجان با اشاره به اینکه در دولت تلاش میشود تا با بروکراسی و بهانهگیریهایی که دیوانسالاری را به کشور تحمیل کردهاند خداحافظی شود، اظهار کرد: یکی از تاکیدات، دادن قدرت تصمیمگیری به استانها و شهرستانهاست تا با عبور از بحران بروکراسی و دیوانسالاری، امور را تسهیلگری و از آن پشتیبانی کنند تا مردم نقش خود را در پیشرفت کشور و اقتصاد ملی بیش از پیش نمایان کنند و گسترش دهند.
وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته نیز که با حضور مسئولان قوا برگزار شد، همه بر وحدت نظر برای تسهیلگری و پشتیبانی از مردم و بویژه بخش خصوصی تاکید داشتند. امیدواریم در استانها و شهرستانها نیز مسئولان با تسهیلگری و حمایت از بخش خصوصی رونق اقتصادی در مناطق را گسترش دهند.
رئیس سازمان انرژی اتمی به افتتاح واحد تولید عصاره مالت در استان زنجان اشاره کرد و افزود: در انجام امور، مهمترین نکته اراده و تصمیم برای انجام کارهای نو است و اگر بخواهیم در کشور با انواع ناترازیها مواجه نشویم باید مشکل را از ریشه اصلاح کنیم و با قوه فکری و برنامهریزی بهنگام تعادل را برقرار کنیم.
اسلامی با تاکید بر اینکه با افتتاح واحد تولیدی عصاره مالت شاهد خودکفایی کشور در این بخش و اشتغال جوانان خواهیم بود، ادامه داد: جلوگیری از خروج ارز و خودکفایی در این بخش از مزایای فعالیت این واحد صنعتی است.
در ادامه این مراسم سرپرست فرمانداری ابهر با بیان اینکه شهرستان ابهر ۱۷۶ هزار نفر جمعیت دارد، اظهار کرد: این شهرستان ۱۵ درصد مساحت استان زنجان را به خود اختصاص داده است.
سعید خلجی با بیان اینکه نزدیک ۲۰۰ واحد فعال صنعتی در ابهر فعالیت دارند، متذکر شد: از لحاظ تعداد ۱۸.۵ درصد واحدهای صنعتی و بیش از ۴۵.۵ درصد سرمایهگذاری استان در ابهر اتفاق افتاده است.
وی با تاکید بر اینکه ابهر دیار علم، فرهنگ تمدن و ادب است، اضافه کرد: این شهرستان ۴۰۰ شهید گلگونکفن را تقدیم نهال مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.
سرپرست فرمانداری ابهر با یادآوری اینکه امرور بیش از ۲۸.۵ درصد اشتغال شهرستان در بخش صنعت، نزدیک ۲۴ درصد در بخش کشاورزی و مابقی در بخش خدمات است، افزود: اولویت شهرستان در بخش واحدهای صنعتی با محوریت احیا و یا تکمیل زنجیره تولید است.
به گزارش ایسنا، صبح امروز در آغاز سفر یک روزه رئیس سازمان انرژی اتمی به استان زنجان یک واحد صنعتی تولیدکننده مقاطع سنگین فولادی با کاربرد در صنایع نفت و پتروشیمی به بهرهبرداری رسید.
این واحد در راستای تکمیل زنجیره تولید فولاد با ظرفیت تولید سالانه ۹۹ هزار تن راهاندازی شده است. که از اهداف راهاندازی آن میتوان به تکمیل زنجیره مرتبط، جلوگیری از خروج ارز حرکت در راستای سند آمایش سرزمین اشاره کرد. این واحد با سرمایه ثابت یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان و ظرفیت اشتغال ۱۰۵ نفر در مساحت ۱۰ هکتار ایجاد شده است.
همچنین با حضور اسلامی، کارخانه تولید عصاره مالت در شهرستان ابهر افتتاح شد. این مجموعه بزرگترین مجتمع تولید دانه مالت و عصاره مالت از نظر میزان و کیفیت است. کار این مجتمع با سرمایهگذاری ۲۲ میلیون یورو از سال ۱۳۸۶ آغاز شد اما از سال ۱۳۹۲ در فاز رکود قرار گرفت و بهرهبرداری به تاخیر افتاد. در ابتدای سال ۱۴۰۰ فاز نوشیدنی بر پایه مالت راهاندازی شد و امروز شاهد افتتاح دومین کارخانه با ظرفیت تولید ۱۵ هزار تن عصاره مالت بودیم. با فعالیت این واحد، کشور از واردات عصاره مالت بینیاز و از خروج ۳۰ میلیون ارز از کشور جلوگیری میشود و امنیت غذایی مصرفکنندگان را تامین میکند.
در ادامه با حضور معاون رئیس جمهوری، کارخانه ریختهگری ذوب و فلزات در شهرستان خرمدره احیا و بازسازی شد. این واحد با ظرفیت سالانه ۲۵ هزار تن، سرمایه ثابت ۷۰۰ میلیارد تومان آغاز به کار کرد که برای ۲۶۰ نفر اشتغالزایی به همراه خواهد داشت. کاربرد این محصولات در صنایع خودرو و قطعات آسانسور و هدف ایجاد آن تکمیل زنجیره تولید مرتبط و حرکت در راستای سند آمایش سرزمین است. این واحد در راستای احیای واحدهای تعطیل با ورود سرمایهگذار جدید و با بازسازی و نوسازی ساختمان و ماشین آلات آغاز به کار کرده است.
انتهای پیام