زارعی: ابتکار رئیس‌جمهور در میزبانی مسئولان قوای سه‌گانه اقدام به موقعی بود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ابتکار رئیس‌جمهور در میزبانی مسئولان قوای سه‌گانه اقدام به موقعی در خنثی‌کردن ابرپروژه آمریکایی‌ها در بن‌بست نمایی قانون اساسی، تدارکاتچی معرفی کردن رئیس‌جمهور به حاکمیت بود.

به گزارش ایسنا، مجتبی زارعی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: بیانات اخیر امام خامنه‌ای درباره انقلاب ایران مثل همیشه حکیمانه و راهگشا بود به خصوص آنگاه که فرمود هرکس مسلمان است باید بداند سروکارش باید با عقل باشد. سلایق گوناگون سیاسی، راه ایران فردا عقل و ایمان است. پیام سه‌گانه امام خامنه‌ای از قول امیرالمومنین است. پیام بعثت و پیام انقلاب ما بازگشت به فطرت است پس باید به سیاست فطرت بازگردیم.

وی افزود: سیاست فطرت، عقلانیت ایمانی و عقلانیت انقلابی است. عقل به ما می‌گوید ایران به بهشت ترک‌فعل‌ها تبدیل شده است. ما باید آن را به جهنم ترک فعل‌کنندگان تبدیل کنیم. عقلانیت انقلابی به ما می‌گوید ابتکار رئیس‌جمهور زیر نظر امامت امت و ولایت فقیه پارسا، در میزبانی مسئولان قوای سه‌گانه اقدام به موقعی در خنثی‌کردن ابرپروژه آمریکایی‌ها در بن‌بست نمایی قانون اساسی، تدارکاتچی معرفی کردن رئیس‌جمهور به حاکمیت بود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: اگر به قانون عمل نمی‌کنید عقل به ما می‌گوید لااقل باید به اخلاق حرفه‌ای‌تان و عرف عقلا در رفتار دیپلماتیک پایبند باشید چه در داووس سوئیس و یا تهران و خراسان و اصفهان باشید؛ باید بدانیم گفتار زمان برای امام خامنه‌ای است و فصل‌الخطاب اوست، بنابراین نباید برای دشمن کوچه باز کنیم.

وی افزود: گفتار زمان قوی‌تر شدن ایران از درون است. باید به ایران قوی، درون‌زا و برون‌نگر توجه داشت. در اردوگاه دشمن غوغایی به پا است و آمریکا و اروپا دچار خلا قدرت شدند. ترامپ نماینده خلاء قدرت در غرب سیاسی است.

زارعی در پایان گفت: صداوسیما چرا مرد زمان خود نیست؟ چرا پشت هم ترامپ و آمریکا را پررنگ می‌کند؟ گفتار زمان این نیست که ژست میزبانی موافقین و مخالفین مذاکره با آمریکا و یا FATF گرفته شود. نباید این را در تلویزیون برجسته کنیم. رسانه ملی در موضع شناسی ضعیف است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403111611777
  • خبرنگار : 71234