مدیر فناوری دانشگاه مازندران:

ششمین استارت آپ کوک در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود

مدیر فناوری و طرح‌های کاربردی دانشگاه مازندران گفت: ششمین رویداد استارت آپ کوک در حوزه صنعت مازندران با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی  ۵ تا ۸  اسفند ماه سال جاری در دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.

حجت غنودی سه‌شنبه ۱۶ بهمن ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: رویداد استارت آپی کوک با هدف زمینه سازی در خلق، پرورش و  توسعه ایده نو در ذهن علاقمندان برگزار می‌شود و این فرصت به آن‌ها داده خواهد شد تا با راهنمایی متخصصان این امر، با مباحث راه اندازی یک کسب و کار و مشکلات و موانع پیش رو آشنا شوند.

وی اهداف این رویداد را شناسایی استعدادهای خلاق، ایجاد روش‌های نوآورانه در حل مسائل و مشکلات صنعت، تقویت روحیه مسئولیت پذیری، تقویت کار تیمی و توانمند سازی در ایجاد کسب و کار برشمرد و با اشاره به انتقال تجربیات مربیان کسب و کار به صاحبان ایده و برگزاری کارگاههای مهارتی، تیم سازی و در نهایت حمایت از ایده‌های برگزیده، اظهار امیدواری کرد: با برگزاری این رویداد قدم‌های موثری در بستر سازی زیست بوم فناوری و ایجاد کسب و کارهای دانش بنیان برداشته شود.

دبیر برگزاری رویداد کوک تصریح کرد: شرکت کنندگان در این رویداد ابتدا به طرح ایده‌های خود می‌پردازند که در مرحله نخست تعداد ۱۱ ایده برتر انتخاب و در قالب تیم‌های ۱۰ نفره وارد مرحله بعد خواهند شد. در این مرحله تیم‌ها با شرکت در کارگاه‌های متنوع در حوزه کسب و کار و راهنمایی مربیان تا تکمیل طرح قابل ارائه به سرمایه‌گذار در مدت ۳ روز به رقابت خواهند پرداخت.

به گفته غنودی، با عنایت به تجربه موفق این رویداد در سالهای گذشته و کیفیت بالای برگزاری و ایده‌های پذیرفته شده، شاهد حضور گسترده صنایع و واحدهای تولیدی در این رویداد خواهیم بود تا ضمن انتقال تجربه به شرکت کنندگان، در طرح‌های برگزیده مشارکت و سرمایه‌گذاری کنند.

وی با اشاره به اینکه این رویداد به صورت حضوری بوده و هیچ محدودیتی برای حضور افراد و علاقه مندان در آن وجود ندارد، ادامه داد: در پایان این رویداد سه تیم با انتخاب کمیته داوران که متشکل از کارآفرینان، صنعتگران، اعضای هیأت علمی و متولیان دولتی بخش صنعت هستند حائز رتبه خواهند شد که علاوه بر حمایت دانشگاه مازندران  و شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران در استقرار در مرکز رشد واحدهای فناور، جوایز نفیسی به آنها اهدا خواهد شد.

غنودی خاطرنشان کرد: داوطلبان و علاقمندان به حضور در این رویداد برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت https://evand.com/events/ششمین-رویداد-استارتاپی-کوک-حوزه-صنعت-۱-۴ مراجعه کنند. ‌

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403111611773
  • خبرنگار :