بهروزآذر:

وظیفه مسئولان حل مشکلات مردم با عدالت و انصاف است، نه اعمال سلیقه شخصی

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: هر اقدامی که باعث نارضایتی و عصبانیت مردم شود، باید متوقف شود. وظیفه مسئولان حل مشکلات همه مردم با عدالت و انصاف است، نه اعمال سلیقه شخصی.

به گزارش ایسنا، زهرا بهروز آذر با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس خاطرنشان کرد: «برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی، سران سه قوه در نشستی ویژه با حضور اعضای هیأت دولت، شورای عالی قضایی، رؤسای کمیسیون‌های مجلس و هیأت‌رئیسه مجلس و حدود ۱۰۰ نفر از مسئولان گرد هم آمدند.

در این نشست، همگان بر ضرورت ‎وحدت تأکید کردند و محور اصلی گفت‌وگوها، همدلی و همکاری برای عبور از بحران‌ها و هماهنگی قوا برای رفع مشکلات اقتصادی، بهبود معیشت و ایجاد فرصت‌های برابر برای همه مردم بود.

‏و تاکید شد که شاخص مردم هستند و هر اقدامی که باعث نارضایتی و عصبانیت مردم شود، باید متوقف شود. وظیفه مسئولان حل مشکلات همه مردم با عدالت و انصاف است، نه اعمال سلیقه شخصی.

وی در پایان آورده است: امید که این همدلی‌ها به تصمیمات درست و نتایج ملموسی منجر شود که مردم آن را خیلی زود در زندگی روزمره‌شان احساس کنند؛ در سفره‌هایشان، در امنیت شغلی‌شان و در آینده‌ای روشن برای فرزندانشان.»

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1403111611746
  • خبرنگار : 71244

برچسب‌ها