رئیس دانشگاه خبر داد

آمادگی دانشگاه پیام‌نور برای همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی با اعضای شبکه دانشگاهی «سینوو»

سرپرست دانشگاه پیام‌نور از آمادگی این دانشگاه در عرصه آموزشی و پژوهشی با اعضای شبکه دانشگاه‌های جهان اسلام «سینوو» خبر داد و گفت: دانشگاه‌های جهان اسلام با استفاده از امکانات این شبکه می‌توانند به ارائه دوره‌های تخصصی، مهارتی، کاربردی و فعالیت‌های پژوهشی مشترک به کاهش شکاف‌های موجود کمک و زمینه‌ساز پرورش نیروی انسانی، متخصص و ماهر شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدهادی امین ناجی در چهارمین مجمع دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام که امروز در دانشگاه پیام‌نور در حال برگزاری است، با تأکید بر اینکه جهان امروز به‌سرعت در حال تغییر و دگرگونی‌های مختلف است، گفت: تحولات علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری از جمله موارد مهم این تحولات است.

وی در ادامه تأکید کرد: در این راستا نشست‌های مشترک منطقه‌ای بر پایه دسته‌بندی‌های جغرافیایی، علمی، آموزشی، زبانی و دینی می‌تواند انسان متمدن امروز را در عبور از جهان تک‌قطبی به دنیای چندقطبی بر پایه گفت‌وگو و تعامل مفید چندجانبه یاری دهد.

رئیس دانشگاه پیام‌نور خاطرنشان کرد: امروز مؤسسات آموزشی و پژوهشی مختلف دنیا با بهره‌مندی از نسل‌های گذشته دانشگاه‌ها و پیوستن به دانشگاه‌های مجازی اجتماعی در پی ایفای نقش گسترده‌تر از قبل هستند.

ناجی با بیان اینکه دوره همه‌گیری کووید ۱۹ موجب توجه همگان به ابزارهای متفاوت و هوشمند در عرصه آموزش شد، اظهار کرد: استادان و دانشجویان با مشارکت مؤثر در آموزش جریان آموختن را استمرار دادند و ضرورت بهره‌گیری از ابزارهای نوین را اثبات کردند؛ اما اکنون با پایداری ابزارهای گوناگون متکی بر هوش مصنوعی و شبکه‌های اجتماعی در عین سرعت انتقال اطلاعات لازم است صحت و قوت مطالب را مدنظر قرار داد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: این دانشگاه با بیش از ۳۵ سال سابقه در دوران جمهوری اسلامی ایران ضمن پذیرش سالانه ۱۰۰ هزار نفر و میزبانی ۴۳۰ هزار دانشجو همچنین دو میلیون دانش‌آموخته و بیش از ۳۰۰۰ کتاب‌درسی در اجرای عدالت آموزش عالی در مناطق مختلف کشور با حفظ انسجام خانوادگی بدون دخالت هر عنصر مهاجرت نقش مهمی را ایفا کرده است.

وی بیان کرد: دانشگاه پیام‌نور برای آموزش دانشجویان خود از توان بیش از ۳۰۰۰ هیئت‌علمی بهره‌مند است که ۸۶ نفر از آنها در مرتبه استادی و ۴۳ نفر نیز در مرتبه دانشیاری هستند و در همه مقاطع سه‌گانه دکتری، ارشد و کارشناسی در رشته‌های مختلف و آموزش، پژوهش و فعالیت‌های فناورانه اشتغال دارند.

ناجی خاطرنشان کرد: در دانشگاه پیام‌نور نظام هماهنگ آموزش و ارزشیابی آموزشی متحد و سراسری جهانی جریان دارد و برای انتشاریافته‌های پژوهشی علاوه بر نشریات سایر دانشگاه‌ها در سطح ملی و بین‌المللی از ۳۴ مجله علمی نیز بهره برده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام‌نور از محققان سایر مؤسسات برای انتشار آثار پژوهشی دعوت می‌کند و آمادگی خود را برای همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی با همه اعضای شبکه سینوو اعلام می‌کند؛ چرا که دانشگاه‌های جهان اسلامی با استفاده از این شبکه می‌توانند با ارائه دوره‌های تخصصی، کاربردی و فعالیت‌های پژوهشی مشترک به کاهش این شکاف کمک کرده و زمینه‌ساز پرورش نیروی متخصص و ماهر شود.

 انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1403111611662
  • خبرنگار : 71567

برچسب‌ها