رحیم فلاح زاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به این پروژهها و طرحهای ارتباطی حوزه مخابرات در دهه مبارک فجر اظهار کرد: این اقدامات همگام با فناوری و تکنولوژی روز دنیا و با توسعه زیرساختهای ارتباطی انجام شده است.
وی افزود: در بخش توسعه فیبر نوری با حفاری و کابلکشی، ۲۱۴ کیلومتر فیبر نوری در استان نصب شده تا به ظرفیت شبکه فیبر نوری در استان افزوده شود و با ارائه پهنای باند و سرعت بالا و امنیت بیشتر، امکان ارائه ارتباطات پایدار و مطمئن را برای کاربران حرفهای و سازمانی فراهم کرده و به بهبود کیفیت ارتباطات کمک میکند.
فلاحزاده با اشاره به اقدامات صورت گرفته و توسعه زیرساختها در جهت گسترش شبکههای ارتباطی ثابت و همراه در سطح استان عنوان کرد: در این زمینه پنج هزار و ۳۹۰ پورت تلفن ثابت و ۱۴ هزار و ۱۱۰ پورت به منظور توسعه مشترکان باندپهن دیتای برخط VDSL و FTTX با هدف افزایش سرعت انتقال داده و خدمات با کیفیت نصب و راهاندازی شده است.
وی افزود: همچنین به منظور توسعه، ارتقا و گسترش پوشش شبکه ارتباطی همراه ۵۴ سایت پرسرعت و دکل مخابراتی جدید و ۲۰۹ سایت ارتقای تکنولوژی نسل ۳، ۴ و ۴.۵ در مناطق مختلف استان بر اساس زمانبندی و با برنامهای مدون نصب و راهاندازی شده است.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان در خصوص نصب و راهاندازی تجهیزات و توسعه سیستمهای شبکه انتقال مخابراتی و دستگاههای کافوی نوری بیان کرد: با توسعه و ایجاد زیرساختهای لازم به منظور بهرهمندی مردم از خدمات ارتباطی با کیفیت و پرسرعت، ۱۹ سیستم تجهیزات شبکه انتقال و ۳۰ دستگاه پیشرفته کافوی نوری نصب و راهاندازی شد.
فلاحزاده توسعه زیرساختهای مخابراتی، پایداری ارتباطات، افزایش کیفیت و ارائه خدمات و سرویسهای پرسرعت مخابراتی خانگی، مشتریان تجاری و سازمانی و همچنین گسترش و توسعه شبکههای فیبرنوری، ثابت، همراه، دیتا و ... در سطح استان به عنوان زیربنای توسعه اقتصادی، اجتماعی، هوشمندسازی کلان شهرها و ...را از اهداف مهم این پروژهها دانست و گفت: این میزان فعالیت مخابراتی و ارتباطی با سرمایهگذاری ۷ هزار و ۷۷۱ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت مخابرات ایران در سطح استان از بهمن ماه ۱۴۰۲ تا کنون انجام شده است که در دهه مبارک فجر امسال به بهرهبرداری رسیدند.
انتهای پیام