/بیست‌ودومین جشنواره فیلم فجر مشهد/

امکان نظرسنجی مردمی در جشنواره فیلم فجر مشهد فراهم نشد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی گفت: به دلیل مسائل فنی، امکان نظرسنجی مردم در خصوص کیفیت فیلم‌ها در مشهد فراهم نیست.

مسگرانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به آغاز برگزاری این جشنواره از ۱۵ بهمن‌ماه، شور و حال عموم جامعه نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، زیرا تعداد فیلم‌ها و تنوع فیلم‌ها به لحاظ کیفی نسبت به سال گذشته مطلوب‌تر است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تعداد فیلم‌ها در لیست اکران افزایش پیدا می‌کند، گفت:  تلاش‌هایی برای اضافه شدن چند فیلم دیگر به فهرست اکران در مشهد در حال انجام است، اما هنوز سیاست‌های ستاد برگزاری جشنواره در تهران در این خصوص مشخص نیست.

مسگرانی افزود: به دلیل مسائل فنی امکان نظرسنجی از مردم در خصوص کیفیت فیلم‌ها و نحوه برگزاری جشنواره در مشهد فراهم نیست. با توجه به تاخیر اعلام مجموعه سینماها و تعداد فیلم‌ها این امکان مشارکت در مشهد نتوانست اجرا شود.

وی بیان کرد: با این حال امیدواریم که در سال‌های آینده با همکاری بیشتر ستاد برگزاری جشنواره در تهران، این امکان در مشهد نیز برای مخاطبان فراهم شود.

مسگرانی با اشاره به اینکه فضای جامعه چقدر توانسته است با فضای سینما ارتباط برقرار کند، عنوان کرد: سینما تاثیر خود را برروی تمام اقشار عموم جامعه دارد. نمی‌توان گفت حوزه علم و دانش با سینما ارتباطی ندارد؛ چراکه اصحاب علم و دانش ‌سینماگران تاثیر خود را در جامعه می‌گذارند.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز از هنرمندان برگزیده در اختتامیه تجلیل خواهیم کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: از مردم مشهد دعوت می‌کنیم تا با حضور در سینماها و تماشای فیلم‌ها، به رونق فضای فرهنگی و ایجاد نشاط و امید در جامعه کمک کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403111611492
  • خبرنگار : 50990