رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان اعلام کرد

ارسال ۱۵۰ مقاله از سراسر کشور به همایش ملی اسوه حسنه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان با بیان اینکه همایش ملی اسوه حسنه با عنوان «امید؛ پیشران پیشرفت و تمدن نوین اسلامی» برگزار شد، گفت: ۱۵۰ مقاله از سراسر کشور به این همایش ارسال شد که ۱۱۰ مقاله پذیرش شد.

حجت‌الاسلام سید علی طاهری امروز دوشنبه در مراسم دومین همایش ملی اسوه حسنه در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان  اظهار کرد: موضوع همایش پارسال حکمرانی اسلامی بود و موضوع همایش امسال امید؛ پیشران پیشرفت و تمدن نوین اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان گفت: ۱۵۰ مقاله از سراسر کشور به این همایش ملی اسوه حسنه ارسال شد که ۱۱۰ مقاله پذیرش شد.

وی گفت: ازجمله اهداف همایش ملی اسوه حسنه تبیین مفهوم امید، شناسایی چالش‌های پیش‌روی تحقق تمدن نوین اسلامی ایرانی، ارائه راهکارهای عملی برای رفع چالش‌ها، توسعه گفتمان امید در جامعه، انگیزه در بین نخبگان، مسئولین و عموم مردم و ایجاد همگرایی و انسجام ملی است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی گرگان افزود: محورهای این همایش در هفت موضوع تخصصی با عناوین ماهیت و هویت امید، مبانی امید در اندیشه مفسران و فیلسوفان کهن و معاصر، امیدآفرینی و نقش نهادهای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، امید و الگوهای بنیادین پیشرفت، امیدآفرینی و تمدن نوین اسلامی، چالش‌های امید (بررسی تطبیقی و میان رشته‌ای) و راهکارهای تحقق امید و امیدآفرینی است.

سیدرضا موسوی دبیر تخصصی دومین همایش ملی اسوه حسنه امید را موتور متحرک حرکت انسان‌ها و پیشرفت جوامع برشمرد و اظهار کرد: اگر بخواهیم در عرصه‌های مختلف علمی اعم از علوم انسانی، پایه و پزشکی حرفی برای گفتن داشته باشیم باید یأس و ناامیدی را از جامعه دور کنیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از ۱۲۰ مقاله به این همایش ارسال و پس از جمع‌آوری آثار، کتابچه همایش با  بیش از دو هزار صفحه کتاب به چاپ رسید.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۲:۰۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403111511364
  • خبرنگار : 51022