مزدا صوفی در گفتگو با ایسنا، درباره مباحث مطرح شده در دیدار با وزیر ورزش و جوانان، اظهار کرد: دکتر دنیامالی اشراف بسیار خوبی بر رشتههای ورزشی از جمله کاراته دارد و تمامی مسائل مربوط به این رشته را با دقت نظر دنبال میکند. با حضور دکتر دنیامالی در راس ورزش شاهد پوستاندازی در ورزش ایران و حرکت به سمت کسب افتخارات بیشتر هستیم. فدراسیونها نیز بازوان وزارت ورزش هستند و هر چه موفق تر عمل کنند باعث میشوند وزارت ورزش بیشتر به اهداف خود نزدیک شود.
او ادامه داد: این دیدار سومین دیدار بنده با وزیر ورزش پس از انتخاب به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته بود. در این دیدار گزارش کاملی از عملکرد تیمهای کاراته ایران در رقابتهای لیگ جهانی فرانسه، دیدارم با رییس فدراسیون جهانی کاراته و برنامههای فدراسیون را ارائه کردم. وزیر ورزش نیز ضمن اعلام حمایت کامل خود از کاراته، تاکید کرد با قدرت به برنامههای خود ادامه بدهید تا کاراته ایران به جایگاه شایسته خود برسد.
سرپرست فدراسیون کاراته، با بیان اینکه وزیر ورزش تاکید ویژهای بر اهمیت کسب مدال طلا توسط ورزشکاران در رقابتهای بینالمللی دارد، گفت: بر همین اساس نیز بنده در جلسات مختلف بر لزوم آمادهسازی فنی و روانی ورزشکاران برای رسیدن به مدال طلا تاکید داشتهام. در کنار آن نیز سعی داشتیم از نفراتی که مدال طلا کسب میکنند حمایت بیشتری داشته باشیم تا انگیزه کافی برای کسب موفقیت داشته باشند. در کاراته وان پاریس نیز به نفراتی که مدال کسب کردند پاداش نقدی اختصاص دادیم اما قبل از مسابقات گفتیم آنهایی که طلا بگیرند بیشتر مورد حمایت قرار میگیرند.
وی در ادامه با اشاره به تاکید مسئولان ورزش مبنی بر لزوم توجه هر چه بیشتر به پتانسیل بانوان کاراتهکا، گفت: خوشبختانه کاراته بانوان ایران در لیگ جهانی فرانسه نیز عملکرد بسیار خوبی داشت و آنها نشان دادهاند رشد بیشتری نسبت به کاراته مردان داشتهاند. ظهور مدعیان جوان در کاراته از الزامات رشد تیمهای ملی است که در برنامههای سازمان تیمهای ملی نیز قرار دارد. به عنوان مثال در کاراته بانوان سارا بهمنیار و معصومه محسنیان هر دو در یک وزن از رقابت بسیار خوبی برخوردارند که به رشد هر دوی آنها کمک میکند، کمااینکه در لیگ جهانی نیز هر دو به فینال رسیدند و شاهد یک فینال تمام ایرانی بودیم.
صوفی درباره اینکه عنوان شده فدراسیون کاراته را با مبلغ بدهی سنگین تحویل گرفته است، خاطرنشان کرد: بنده فدراسیون کاراته را با رقمی در حدود ۲۰ میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم. اساس کار ما تمرکز بر رشد کاراته ایران است و سعی کردهایم با استفاده از نفرات متخصص در امور مختلف که شایستگیهای خود را بارها نشان دادهاند بر اهدافمان بدون توجه به تفرقه افکنیها متمرکز شویم. با وجود همه مشکلات مالی سعی کردیم هم امور فدراسیون و اعزامها را به بهترین شکل جلو ببریم و هم موفق شدیم مقداری از بدهیهای به جا مانده را پرداخت کنیم. به هر حال یک عده منافعشان در این است که در کاراته تفرقهافکنی کنند.
وی با تاکید بر اینکه یکی از برنامههای جدی فدراسیون کاراته کسب کرسیهای بینالمللی است، گفت: در دیدار با رییس فدراسیون جهانی نیز خواستار توجه بیشتر به جایگاه ایران در کاراته جهان شدم. ما باید دیپلماسی ورزشی را به صورت اصولی دنبال کنیم. دیپلماسی ورزشی اهدای ۲ کیلو پسته یا قالیچه نیست و باید برای دفاع از حقانیت کاراته ایران در جهان برنامه داشته باشیم و بر اساس منافع ملی گام برداریم.
سرپرست فدراسیون کاراته در پایان، خاطرنشان کرد: از رییس فدراسیون جهانی کاراته برای سفر به ایران و دیدار با مسئولان عالی ورزش و همچنین مشاهده ظرفیت بزرگ کاراته ایران، دعوت کردم که با استقبال او همراه شد.
انتهای پیام