بهمن اخلاقی امروز، دوشنبه ۱۵ بهمن، در نشست خبری با رسانهها اظهار کرد: تاکنون بیش از دو هزار اثر ملموس و ناملوس تاریخی در استان شناسایی شده که ۹۳۶ مورد از آنها به ثبت ملی رسیده است.
وی با اشاره به هزینه بالای حفظ، نگهداری و مرمت ابنیههای تاریخی، بیان کرد: اگه همه بودجه استانی را به این بخش اختصاص دهیم کفاف حفاظت درست آنها را نمیدهد. لذا باید بخشی از ابنیههای تاریخی را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا هم مورد مومت قرار گیرند و هم از فضای آنها بهرهبرداری بهتری صورت گیرد.
افتتاح ۲۵ پروژه در دهه فجر امسال
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان با اشاره به پروژههای آماده افتتاح این اداره کل در دهه فجر امسال گفت: همزمان با دهه مبارک فجر، ۲۵ پروژه توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان افتتاح میشود. ۲۵ پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۷۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان افتتاح میشوند.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان افزود: دو هتل، چندین اقامتگاه بومگردی، اقامتگاه سنتی، سفرهخانه سنتی، دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری، پروژه گردشگری کشاورزی، کارگاههای صنایعدستی و ... در شهرستانهای گرمسار، آرادان، سرخه، سمنان، مهدیشهر و دامغان افتتاح میشود.
او بیان کرد : با افتتاح پروژههای دهه فجر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان برای ۹۴ نفر اشتغال مستقیم و برای حداقل ۸۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد میشود.
۳۷ پروژه گردشگری در حال ساخت در استان
وی با بیان اینکه ۳۷ پروژه دیگر در حال تکمیل در استان قرار دارد افزود: میزان پیشرفت فیزیکی این پروژهها به طور میانگین بیش از ۴۰ درصد است.
اخلاقی گفت: با بهرهبرداری از این پروژهها، زیرساختهای صنعت گردشگری در استان توسعه بیشتری پیدا میکنند.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان از صنعت گردشگری به عنوان یک صنعت پردرآمد نام برد و خاطرنشان کرد: تنها اقتصادی که میتواند جایگزین درآمدهای نفتی شود، اقتصاد گردشگری است.
فاصله کمتر از ۳۰ دقیقهای بین دو اقلیم کویری و ییلاقی در استان
وی سمنان را یکی از غنیترین استانها از نظر میراثی، گردشگری و صنایع دستی ارزیابی و اضافه کرد: فاصله کمتر از ۳۰ دقیقهای بین دو اقلیم کویری و ییلاقی، در هیچ جای کشور غیر از استان سمنان وجود ندارد و همین میتواند زمینه رونق صنعت گردشگری در استان شود.
اخلاقی به عبور سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون زائر از محورهای استان اشاره و خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم تنها یک درصد از این زوار را در استان نگه داریم، صنعت گردشگری در استان متحول خواهد شد.
وی با بیان اینکه سمنان بیشترین آثار ناملموس ثبت شده را در سطح ملی دارد اظهار کرد: ظرفیتهای گردشگری روستایی و عشایری در استان سمنان کمنظیر هستند.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان با ابراز خرسندی از توسعه تاسیات گردشگری در استان گفت: زیرساخت های گردشگری در استان طی این سالها با رشد و توسعه خوبی همراه بودند ضمن اینکه دهها پروژه زیرساختی دیگر نیز در استان در حال اجرا است و اضافه شدن آنها میتواند ظرفیت اقامتی استان را تا حذ زیادی افزایش دهند.
وی بر ضرورت معرفی ظرفیتهای گردشگری استان تاکید و خاطرنشان کرد: رسانهها میتوانند نقش مهمی در این حوزه ایفا کنند و ما برای تحقق این مهم دست یاری به سمت همه فعالان این بخش داراز میکنیم.
انتهای پیام