به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی در هشتمین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که با موضوع «پیش نویس مصوبات جهت راهبردهای ملی اولویت دار مدیریت آسیب های جسمی و روانی و پیامدهای ناشی از حوادث ترافیکی» برگزار شد، حضور دکتر ظفرقندی در جایگاه وزیر بهداشت را فرصتی ایده آل برای همه کسانی که در کشور دغدغه سوانح ترافیکی دارند، دانست و ابراز امیدواری کرد که بتوان از این فرصت بهرهمند شد.
رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه با قدردانی از تمامی مسئولینی که در تدوین سند راهبردی سوانح ترافیکی تلاش کرده اند، تصریح کرد: نقش وسیله نقلیه و تکیه بر الزامات این مولفه، چه با نگاه پیش رویدادی و چه با نگاه پسا رویدادی، بسیار تعیین کننده و کلیدی است.
سردار حسینی در ادامه سخنان خود با انتقاد از عدم اجرای قانون هوای پاک که ۶ سال از ابلاغ آن میگذرد، گفت: بر اساس این قانون همه سازمانها و مسئولین مرتبط مکلف شده بودند که با سازمانهایی که در این زمینه ترک فعل میکنند برخورد کنند و این موضوع در مجلس و دادستانی هم مطرح شد.
وی افزود: باید بر اساس تجربهای که از عدم اجرای این قانون داریم، در سند راهبردی سوانح ترافیکی که در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که توسط عالیترین مقام اجرایی کشور به تصویب می رسد با سازمانهایی که در زمینه سوانح ترافیکی ترک فعل داشته باشند، برخورد شود.
سردار حسینی تاکید کرد که باید برای استحکام بدنه خودروهای تولید داخل شاخص تعیین کنیم.
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: نخستین مرکز آزمون تصادف به زودی راهاندازی میشود و با راهاندازی این مرکز، دیگر نیازی برای ارسال خودرو به خارج از کشور نخواهد بود و با فعال شدن خط تولید این مرکز، نمونهای از خودرو هنگام تولید در این مرکز تست و بعد از قبولی تولید می شود.
بر اساس گزارش سایت وبدا، وی در پایان تأکید کرد: دقت، حساسیت و توجه ویژه و دلسوزانه وزیر و معاونین وزارت بهداشت به موضوع سوانح ترافیکی را قابل قدردانی است.
انتهای پیام