مدیرکل بهزیستی استان زنجان معارفه شد

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: پرسشگری و مطالبه‌گری مربوط به قوانین بهزیستی باید مد نظر قرار گیرد.

سیدحسن موسوی‌ چلک امروز (دوشنبه ۱۵ بهمن‌ماه) در آیین تکریم و معارفه مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه امروز شما مسئولیت سازمانی را برعهده دارید و باید تکریم خانواده همکاران مد نظرتان باشد، اظهار کرد: باید به کسانی که از بهزیستی ذی‌نفع هستند توجه شود، در بهزیستی قیم شرکا و سازمان‌های غیردولتی نیستیم آن‌ها شریک ما هستند.

وی افزود: باید با ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی همکاری داشته باشیم، قوانین مربوط به حوزه بهزیستی همان پرسشگری و مطالبه‌گری است که باید مد نظر قرار دهید.

او با بیان اینکه باید در بهزیستی با رسانه‌ها به عنوان مطالبه‌گر تعامل داشته باشید، تصریح کرد: همانگونه که حامی شما هستیم، حامی ذینفعان‌مان نیز هستیم و همه باید کمک کنیم تا کار سازمان بهتر از گذشته انجام شود و اگر به سمتی رفتیم که توانستیم کارهایمان را به شکل منظم و برنامه‌دار انجام دهیم، کارها پیش خواهد رفت.

موسوی‌چلک ادامه داد: ما اگر ایران را دوست داریم باید توجه کنیم که همه ما براساس وظایفی که برعهده داریم مسئولیت خود را انجام دهیم، آن وقت به ایرانی آبادتر خواهیم رسید.

در ادامه سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: بهزیستی مولود نظام اسلامی بوده و مقدس است.

علی صادقی اظهار کرد: تا زمانی که افراد متخصص را به کار نگیریم در جا خواهیم زد و این اولین مسئله‌ای است که باید توجه کنیم.

وی با اشاره به شرح مطالبی در حوزه اجتماعی، افزود: شرح مطالبی که در حوزه اجتماعی تدوین شده است اعلام می‌شود و اتاق فکر در این رابطه تشکیل خواهد شد. کار باید به کاردان سپرده شود، تخصص محوری باید در جامعه جاری و ساری شود.

او با اشاره به مسئولیت دهی به بانوان، تصریح کرد: ۵۰ درصد جامعه را بانوان تشکیل می‌دهند، بانوان علاوه بر داشتن نظم و با هوش بودن، کارها را با دقت و با انضباط انجام می‌دهند. همچنین در حوزه‌های مربوط به آسیب‌های اجتماعی نیز باید از حضور بانوان استفاده کنیم.

صادقی با بیان اینکه باید به صورت ویژه از مدیرکل جدید حمایت شود، ادامه داد: در روایات آمده که سودمندترین انسان‌ها کسانی هستند که به دیگران کمک می‌کنند. جابه‌جایی قدرت برای این است که ما در معرض امتحان هستیم و خداوند فرصتی می‌دهد تا در خدمت مردم باشیم.

وی با بیان اینکه بهزیستی نظام مقدسی است، عنوان کرد: بهزیستی مولود نظام اسلامی بوده و مقدس است. این نهاد در دولت رجایی تشکیل شد، این موضوع باید نمود و ظهور و بروز داشته باشد و این موضوع که بهزیستی مولود انقلاب است مغفول مانده است.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با بیان اینکه طبق شعار دکتر پزشکیان باید در جامعه وفاق باشد، گفت: وفاق یعنی وحدت و اینکه چگونه وحدت و وفاق در این نهاد اجرایی شود نیازمند حمایت تک تک شما است.

به گزارش ایسنا، در این مراسم از خدمات روح‌الله خدابنده‌لو تقدیر و مریم کرمی به‌عنوان مدیرکل جدید بهزیستی زنجان معرفی شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403111511088
  • خبرنگار : 50295