معاون آموزش و پرورش فارس:

کتاب را با انگیزه برای دانش‌آموزان تدریس کنیم

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش فارس، کتاب نونگاشت کار و فناوری را فرصت مناسبی برای ترغیب دانش‌آموزان به سمت مهارت‌آموزی دانست و به معلمان توصیه کرد این کتاب را با انگیزه تدریس کنند.

‌مجید بذرافکن امروز، ۱۵ بهمن‌ماه در آیین افتتاحیه کارگاه‌های آموزشی مهارتی آموزگاران پایه ششم استان فارس در مرکز آموزش نیروی انسانی احمدبن موسی(ع) ناحیه ۴ شیراز، اظهار کرد: کتاب نونگاشت کار و فناوری در سال تحصیلی جاری به صورت آزمایشی در ۱۵ استان کشور تدریس می‌شود و استان فارس یکی از این استان‌ها است.

وی بر فاصله گرفتن از حافظه‌گرایی و فردگرایی تأکید کرد و گفت: کتاب نونگاشت کار و فناوری فرصتی است برای ترغیب دانش‌آموزان به سمت مهارت‌آموزی و کارگروهی به جای انفردی، لذا ضروری است آموزگاران پایه ششم سراسر استان با انگیزه کافی این کتاب را تدریس کنند.

بذرافکن ادامه داد: حافظه‌گرایی و فردگرایی ۲ چالش حوزه آموزشی است، لذا در راستای رفع چالش‌های مذکور کتاب کار و فناوری پایه ششم تدوین و در مدارس تدریس می‌شود.

وی افزود: با توجه به ضرورت توانمندسازی آموزگارانی که این کتاب را تدریس می‌کنند، ارائه آموزش‌ها ومهارت‌های لازم به آموزگاران پایه ششم استان، در قالب دوره‌های ضمن خدمت در دستور کار قرار گرفته است.

‌معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دهه پرفروغ فجر گفت: اگر تاریخ ایران را بررسی کنیم در جنگ جهانی اول این کشور مورد تهاجم طرفین متخاصم قرار می‌گیرد و علی‌رغم اعلام بی طرفی ایران خاک ما اشغال شد و بیش از ۸ میلیون ایرانی بر اثر قحطی فوت شدند.

وی افزود: هر چند امروز مشکلاتی در جامعه وجود دارد، اما باید شکرگزار نعمت انقلاب اسلامی باشیم، چرا که این انقلاب ما را به عزت و افتخار رسانده و ما در دنیا حرف برای گفتن داریم.

رئیس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی دوره ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز در این مراسم اظهار کرد: در استان فارس‌ ۳ هزار و ۷۴۶ آموزگار پایه ششم داریم که در دوره‌های حضوری توانمندسازی درس کار و فناوری پایه ششم شرکت می‌کنند.

فاطمه قاسمی افزود: دوره آموزشی مهارتی کتاب تازه تألیف کار و فناوری در ۵ قطب استان برگزار می‌شود و نکات تخصصی در تدریس این درس به آموزگاران پایه ششم منتقل می‌شوند.

وی تصریح کرد: کتاب کار و فناوری جدید با رویکرد تربیت فناورانه در ۳ بخش؛ ۴ درس، ۴ پروژه فناورانه و ۱۳ مهارت کار و زندگی، تدوین شده است و آخرین آن‌ها مهارت بومی - محلی است.

قاسمی ادامه داد: در نیمه اول سال تحصیلی جاری ۲ درس از بخش اول و یکی از پروژه‌ها و ۲ مورد از مهارتها توسط آموزگار پایه ششم در کلاس درس تدریس می‌شود.

وی تصریح کرد: در نیمه دوم سال تحصیلی، ۲ درس دیگر از بخش اول و یک پروژه فناورانه و ۲ مهارت دیگر تدریس خواهد شد.

رئیس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی دوره ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش فارس، گفت: مهم‌ترین و اصلی‌ترین دلیل اهمیت این کتاب هم‌سو شدن با علم و تکنولوژی روز دنیاست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، وی اضافه کرد: آشنایی مقدماتی با رایانه و فناوری اطلاعات و ارتباطات و دنیای رو به پیشرفت دیجیتال، کسب ویژگی‌های شخصیتی و روانی مثل اعتماد به نفس و خودباوری در پی آموزش مهارت‌های گوناگون و کسب مهارت‌های پایه و ساده در عین حال کاربردی برای رفع نیازهای روزمره از جمله اهداف تألیف این کتاب جدید است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403111510923
  • خبرنگار : 50976