موسوی: بابت کاستی‌ها از مردم عذرخواهی کنیم

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز در کنار افتخار به دستاوردهای انقلاب اسلامی باید با بصیرت برخی اشتباهات را بپذیریم و ما مسئولین جمهوری اسلامی از چالش‌هایی که باعث فاصله گرفتن جمهوری اسلامی از انقلاب اسلامی شده است خاضعانه از مردم و شهدا و امامین انقلاب عذرخواهی کنیم.

به گزارش ایسنا، سید روح الله موسوی بیدلی، دبیر کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: ملت ایران با اراده پولادین و ایمانی راسخ توانستند زنجیرهای وابستگی سیاسی فرهنگی را پاره کنند و پرچم استقلال آزادی و جمهوری اسلامی را به اهتزاز درآورند. این ایام فرصتی است تا به یاد بیاوریم که انقلاب اسلامی نه فقط یک حرکت سیاسی بلکه یک تحول فرهنگی اجتماعی و معنوی و حقیقتاً انفجار نور بود.

وی ادامه داد: به جوانان عزیز به خصوص دانشجویان گرانقدر با هر گرایش سیاسی خواندن کتاب‌های سیدالشهدای اهل قلم شهید آوینی را جهت درک این عمق استراتژیک و کتب مرحوم افروغ را پیشنهاد می‌کنم. اما امروز در کنار افتخار به دستاوردهای انقلاب اسلامی باید با بصیرت برخی اشتباهات را بپذیریم و ما مسئولین جمهوری اسلامی از چالش‌هایی که باعث فاصله گرفتن جمهوری اسلامی از انقلاب اسلامی شده است خاضعانه از مردم و شهدا و امامین انقلاب عذرخواهی کنیم. این حقیر به نوبه خود قضای عذرخواهی کسانی که مقصر هستند را به جای می‌آورم. عذرخواهی از مشکلات اقتصادی و معیشتی، عذرخواهی از فاصله گرفتن برخی مسئولان از ارزش‌های ماندگار انقلاب، عذرخواهی از مشکلاتی که بخشی از آن به دلیل کاهلی در نظارت و یا کم عمقی در قانون‌گذاری بوده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403111510795
  • خبرنگار : 71938