مفتح خبرداد

بهره‌مندی ۵۵ روستای تویسرکان از سد خرم‌رود

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سد خرم‌رود در حال حاضر از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، گفت: امیدواریم هر چه سریع‌تر ۱۰ درصد سد خرم‌رود به اتمام برسد و ۵۵ روستا هم از نعمت آن برخوردار شوند.

محمد مهدی مفتح دوشنبه ۱۵ بهمن در آئین بهره‌برداری از پروژه آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان همدان و تصفیه‌خانه سد سرابی تویسرکان که با حضور وزیر نیرو و استاندار همدان برگزار شد، افزود: با بهره‌برداری از سد خرمرود، بیش از ۵۰ روستای دچار تنش آبی از آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار می‌شوند.

وی تصریح کرد: در سالهای گذشته این شهرستان از وضعیت مطلوب و خوبی در بخش تامین آب برخوردار نبود اما اکنون شرایط اجرایی و مدیریتی برای حل مشکلات در این بخش کاملا فراهم است.

مفتح با اشاره به افتتاح مجتمع آبرسانی به روستای اشترمل از سد سرابی با ۹ روستای زیرمجموعه، خاطرنشان کرد: از سد سرابی علاوه بر تامین آب آشامیدنی شهرهای تویسرکان و سرکان برای تامین آب این روستاها نیز استفاده می‌شود.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بسترهای خوبی در راستای تامین آب مطمئن و پایدار در شهر و روستاهای تویسرکان فراهم شده و امیدواریم بقیه پروژه‌ها نظیر تکمیل سد خرم‌رود به این مهم تداوم بخشد.

انتهاب پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403111510760
  • خبرنگار : 51001