به گزارش ایسنا، غلامرضا نوروزی پیس از پایان انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی که برای دوره چهارساله سوم به عنوان رئیس انتخاب شد، در مجمع بیان کرد: در مورد ادعاهایی که نسبت به سنوات من برخی دوستان داشتند، به مرور زمان از خود دفاع خواهم کرد و از طریق مراجع قانونی پیگیر این مسائل خواهم بود. کسانی که اظهار نظر کردند، از طریق مراجع قانونی هر سندی را دارند ببرند و پیگیر باشند.
او ادامه داد: برخی با اهانت مسائلی را مطرح کردند که اعضای مجمع و هیاتهای استانی را هم زیر سوال برد که من از اعضای مجمع عذرخواهی میکنم. اعضای مجمع افراد فرهیختهای هستند و من از آنها باز هم عذرخواهی میکنم. حتما هم اهانتهایی که شد را پیگیری خواهم کرد.
به گزارش ایسنا، غلامرضا نوروزی همچنین در جمع خبرنگاران در مورد اعتراض کاندیداها بیان کرد: من همیشه تابع قانون بوده و هستم. آیین نامه و اساسنامه فدراسیونها شرایطی برای کاندیداها دارد. من هم این شرایط را داشتم و کاندیدا شدم. در حال حاضر هم نقطه کلیدی معترضان بازنشستگی است اما من بازنشسته نیستم. اصلا من ۴۰ سال است که دارم کار میکنم اما در زمان انتخابات بازنشسته نیستم.
او ادامه داد: فدراسیون پزشکی ورزشی، فدراسیون سنگینی است و نباید اینطور باشد که آدم فقط عشق ریاست داشته باشد و بخواهد رییس فدراسیون شود. دوستان نظرشان را میگویند اما نباید اخلاق را زیر پا گذاشت. از بازرسی کل کشور امور بازنشستگی و محل کارم استعلام بگیرند. اینکه نزدیک انتخابات جو سازی کنند و خلاف واقع باشد درست نیست. قطعاً نقاط ضعفی هم وجود دارد و ما تلاش میکنیم آنها را برطرف کنیم.
نایب رییس کمیته ملی المپیک در مورد تصمیم کمیته ملی المپیک مبنی بر خارج کردن بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان بحرین از دستور کار خود گفت: من هم دیروز آن را در اخبار شنیدم و قطعا در هیئت اجرایی راجع به آن بحث میکنیم اما همیشه برنامه ما این بوده که وحدت و اتحاد را بین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش حفظ کنیم. تا الان هم همین بوده است. تمام تلاشمان را میکنیم با وحدت و هماهنگی در رویدادهای بین المللی شرکت کنیم و دنبال این هستیم که این موضوعات آسیبی به ورزش وارد نکند.
انتهای پیام