حمیدرضا فلاح امروز ۱۵ بهمن ماه در اولین همایش تبیین و تشریح جایگاه اصناف در اقتصاد در شهرستان باوی با اشاره به اهمیت وجودی اصناف از بدو انقلاب، اظهار کرد: یکی از مولفههای اصلی انقلاب، بحث مردمیسازی بخش اقتصادی کشور بوده است که در همین راستا با سیاستگذاری و برنامهریزی، قوانینی مصوب شد که بر مبنای مردمیسازی اقتصاد توسط اصناف بود.
وی افزود: در همین راستا اولین گامهایی که در قانون اصناف برداشته شده، اتکا و نظارت بر بازار توسط کمیسیونهای نظارت به دبیری سازمان صمت و نظارت اصناف بوده است.
مدیرکل صمت خوزستان، اصناف را یکی از متعالیترین حوزههای مردمیسازی اقتصاد عنوان کرد و گفت: بیش از ۵۰ درصد اشتغال در خوزستان مربوط به اصناف است و حدود ۵۰۰ هزار نفر در ۱۷۰ هزار واحد صنعتی مشغول به کار هستند.
وی بیان کرد: یکی از کارهای مهمی که در این حوزه صورت گرفته، بحث هوشمندسازی است که در این زمینه، چرخه کالا از بدو ورود، چه به صورت تولید توسط تولیدکنندگان و چه به صورت وارداتی که توسط بازرگانان و تجار صورت میپذیرد تا زمانی که در اختیار شبکههای توزیع قرار میگیرد، از طریق درج آمارهای تولید در سامانه جامع تجارت، با محوریت نظارت و شفافسازی انجام میشود.
قول مساعد برای ایجاد شهرک صنعتی در باوی
فلاح بیان کرد: سامانه نوین اصناف به صورت الکترونیکی کلیه فرآیندهای تمدید جواز و اخذ مجوز برای شروع فعالیتهای صنفی و همچنین برداشتن تمام موانع مربوط به محدودیتهای صنفی که یکی از قوانین مزاحم برای کسب و کار بوده را در دستور کار قرار داده است.
مدیرکل صمت خوزستان یکی از دغدغههای بزرگ حوزه اصناف را بحث مالی و پشتیبانی مالی بخصوص در زمان رکود اقتصادی دانست و افزود: ما در همین راستا، ایجاد بانک تخصصی اصناف را پیشنهاد دادهایم که امیدواریم در آینده نزدیک با مساعدت دولت تاسیس شود.
وی در پایان جهت تاسیس شهرک صنعتی که یکی از مطالبات مهم مردم منطقه باوی است قول مساعد داد.
همچنین سید محسن موسوی زاده، نماینده مردم اهواز، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی ضمن حضور در این همایش با بازاریان و اصناف این شهرستان گفتگو و جویای مشکلات آنها شد.
انتهای پیام