نماینده مردم سبزوار در مجلس:

انقلاب مردم ایران تأثیری عمیق بر مسیر بشریت گذاشت

نماینده مردم سبزوار در مجلس با بیان اینکه انقلاب مردم ایران تأثیر عمیقی بر مسیر بشریت گذاشت، گفت: در حقیقت بشریت که از معنویت و دین دور شده بود، با انقلابی مواجه شد که اخلاق و فرهنگ در رأس آن قرار داشت.

بهروز محبی نجم‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران ریشه در آموزه‌های پیامبران و امامان شیعه دارد، اظهار کرد: ملت بزرگ ایران با آزمون و خطا و انتخاب مسیرهای مختلف، در مواجهه با ناکامی‌هایی که از اعتماد به قدرت‌های بزرگ و کشورها حاصل شد، متوجه خسارت‌های سنگینی شد. از دست دادن استقلال و آزادی و حاکمیت طاغوت، زمینه‌ساز تصمیم عمومی ملت و نخبگان برای پیروی از زعامت امام راحل شد. امام که سال‌ها در برابر طاغوت ایستادگی کرده بود و به خوبی جبهه استکبار و بدویت مدرن را می‌شناخت، رهبری انقلابی را آغاز کرد که اساس آن بر استقلال استوار بود.

وی با اشاره به اینکه این انقلاب با شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و «نه شرقی، نه غربی» شکل گرفت و بر وحدت کلمه و توحید تأکید داشته است، افزود: در تمام جوانب انقلاب‌ از جمله مسائل خارجی، دیدگاه توحیدی نقش محوری ایفا کرد و تصمیمات بر اساس عزت، مصلحت و حکمت اتخاذ شد. نظام جمهوری اسلامی پس از انقلاب، مسیر روشنی را برای خود تعریف کرد و به سمت نظام‌سازی، ایجاد دولت اسلامی و در نهایت تحقق جامعه اسلامی و تمدن اسلامی حرکت کرد. این نگرش ویژه به آینده و ظهور که در تفکر شیعه ریشه دارد، نقشه راه این نظام را مشخص کرد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این انقلاب یکی از نادرترین انقلاب‌های تاریخ است که در سال اول آن، اکثریت بزرگان، متفکران و انقلابیون باتجربه به دست دشمن به شهادت رسیدند، زیرا جهان به وضوح احساس کرد که صدای نوینی در حال شنیده شدن است و اگر این پیام نوین به گوش آزادگان جهان برسد و زمینه انتقال آن فراهم شود، می‌تواند بسیاری از ساختارهای جاهلیت و بدویت مدرن به رهبری شوروی و ایالات متحده را از بین ببرد. از این رو، تمام تلاش‌های دشمنان بر نابودی این انقلاب متمرکز شد.

محبی اضافه کرد: شرق و غرب برای سرنگونی این انقلاب توطئه کردند، برنامه‌ریزی‌های پیچیده‌ای انجام دادند، نفوذهای داخلی را طراحی کردند و حتی جنگ تحمیلی را به راه انداختند اما دشمنان درک نکردند که مردمی با آرمان و وحدت، در کنار یک رهبری شایسته و مورد اعتماد، قادر به مقاومت در برابر هرگونه تهدیدی هستند. حمله به کشوری با چنین ظرفیت‌ها و استعدادهایی که در انقلاب احیا شده بود، تنها به شکست دشمنان منجر شده است.

وی با بیان اینکه انقلاب مردم ایران تأثیری عمیق بر مسیر بشریت گذاشت، عنوان کرد: در حقیقت بشریت که از معنویت و دین دور شده بود با انقلابی مواجه شد که اخلاق و فرهنگ در رأس آن قرار داشت. امروزه، رویکرد جمهوری اسلامی ایران در نقاط مختلفی مانند غزه، لبنان و یمن نمایانگر نوعی نبرد جوانمردانه و مبتنی بر اخلاق است. افرادی که از امام خمینی(ره) درس گرفتند و مبارزه را آغاز کردند، همواره بر اصول انسانی و اخلاقی تأکید داشته‌اند. در این راستا، کشتار کودکان، زنان و آزار افراد سالخورده هرگز در دستور کار این تفکر نبوده و نخواهد بود.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در جنگ تحمیلی نیز دشمن بی‌رحمانه به مناطق مسکونی حمله می‌کرد، اما جمهوری اسلامی هرگز چنین کاری را انجام نداد. حرام بودن ساخت بمب اتمی نمونه‌ای از اخلاقی است که در این نظام و حاکمیت وجود دارد. اگر در جمهوری اسلامی چندین هزار نیروی انتظامی در راه حفاظت از کشور و جلوگیری از ورود مواد مخدر به اروپا شهید شده‌اند، این اقدام نیز بر اساس همین اصول اخلاقی تعریف‌شده برای نظام اسلامی بوده است. به همین دلیل، به نظر می‌رسد که جهان به نظام اسلامی و جمهوری اسلامی بدهکار است و باید به این واقعیت‌ها توجه کند.

محبی افزود: اگر روزی رسانه‌ها به بررسی این حقایق بپردازند، به وضوح خواهید دید که این نظام اسلامی چگونه توانسته است نگاه جهانی را نسبت به انسان و مسائل مختلف‌ از جمله جنگ دگرگون کند. این تغییر نگرش، نه تنها بر پایه اصول اسلامی بلکه بر اساس ارزش‌های انسانی و اخلاقی استوار است.

وی پایداری نظام اسلامی را ناشی از آرمان‌های والایی دانست که توسط امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب طراحی شده و بیان کرد: این آرمان‌ها و اتکای واقعی به مردم که در مکتب اسلام تربیت شده‌اند، به تقویت بنیان‌های نظام اسلامی کمک کرده است. در مناسبات جهانی و داخلی، جمهوری اسلامی همواره تلاش کرده است که در مسیر مبانی دینی حرکت کند و وحدت بین مردم را به عنوان یک اصل اساسی در نظر بگیرد.

این نماینده مجلس با تاکید بر لزوم‌ تامین رضایت مردم، عنوان کرد: ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که رضایت واقعی مردم در گرو شفافیت، مبارزه با تبعیض و توجه ویژه به نیازهای عمومی است. حاکمیت نباید در مواجهه با تلاطم‌های اقتصادی و تحریم‌هایی که به شکل بی‌سابقه‌ای علیه ایران اعمال می‌شود، بار هزینه‌های سنگین را بر دوش طبقات محروم و مستضعف بگذارد و باید به گونه‌ای عمل کند که کارمندان و افرادی که توانمندی کمتری در حوزه اقتصادی دارند، تحت فشار قرار نگیرند.

محبی اضافه کرد: بر اساس قانون اساسی، وظیفه حاکمیت تأمین مسکن، آسایش و مسائل اولیه معیشت زندگی برای عموم مردم است. قوانین مربوط به نهضت ملی مسکن و واگذاری رایگان زمین در سال‌های اخیر نیز بر مبنای همین اصول شکل گرفته‌ است. رضایت عمومی بسیار اهمیت دارد و حاکمیت باید ارتباطی نزدیک و مستمر با مردم برقرار کند. اگر مسئولان به طور مداوم پاسخگوی مطالبات مردم باشند، یقیناً مردم احساس آرامش بیشتری خواهند کرد. اما اگر روزی فرا رسد که مردم احساس بی‌پناهی یا حس کنند که حاکمان و مسئولانشان از جنس آنان نیستند و صدای‌شان را نمی‌شنوند، آن روز برای آن کشور خطرناک خواهد بود.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403111510693
  • خبرنگار : 50555