مدیرکل ثبت احوال استان:

۹۸ درصد واجدین شرایط در استان مرکزی، کارت ملی هوشمند دریافت کرده‌اند

مدیرکل ثبت احوال استان مرکزی گفت: از یک میلیون و ۲۷۱ هزار نفر واجد شرایط دریافت کارت ملی در استان، حدود ۹۸ درصد، کارت ملی هوشمند دریافت کرده‌اند.

عبدالرضا کریمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تعداد کارت ملی هوشمند درخواست شده از اول طرح تاکنون یک میلیون و ۲۴۷ هزار و ۶۷۵ مورد، تعداد کارت صادر شده یک میلیون و ۱۷۱ هزار و ۲۹۱ عدد و تعداد کارت چاپ شده یک میلیون و ۱۶۱ هزار و ۷۴۵ عدد بوده است.

وی افزود: تعداد درخواست ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ نیز ۲۸ هزار و ۳۸۲ مورد، تعداد کارت صادر شده در این مدت ۱۲ هزار و ۴۳۱ کارت و تعداد کارت تحویل شده نیز ۲۰ هزار و ۵۲۷ عدد و تعداد کارت موجود در اداره و دفاتر پیشخوان ۱۱ و ۷۵۸ عدد است.

کریمی همچنین در خصوص فراوانی نام در استان مرکزی نیز گفت: در ۱۰ ماهه امسال فراوانی نام پسران ثبت شده به ترتیب شاهان، علی، آیهان و برای دختران ماهلین، فاطمه و رستا است.

وی همچنین خواستار ثبت نشانی شهروندان در بستر سامانه سهیم ثبت احوال به آدرس sahim.sabteahval.ir شد و گفت: شهروندان باید به این سامانه مراجعه کرده و نشانی خود را بروزرسانی کنند تا برای برنامه‌ریزی‌های آینده دولت بر اساس مکان محل سکونت افراد، مورد استفاده قرار گیرد. پایگاه اطلاعات خانواده نیز در این سامانه موجود است و افراد می‌توانند اطلاعات مربوط به والدین، فرزند و همسر خود را مشاهده کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۷:۴۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403111510479
  • خبرنگار : 50212