نخستین گلریزان خیرین مهارتی کشور با کمک ۸۵ میلیارد ریالی در آمل راه‌اندازی شد

نخستین گلریزان خیرین در حوزه مهارتی فنی و حرفه‌ای در سطح کشور در آیینی با کمک و تعهد بیش از ۸۵ میلیارد ریالی خیرین برای توسعه زیر ساخت‌ها و کمک به اشتغال جوانان این بخش در شهرستان آمل راه‌اندازی شد.

در این آیین که یکشنبه ۱۴ بهمن، با حضور خیران واحدهای صنفی و تولیدی و صنعتی شهرستان‌های آمل و محمودآباد برگزارشد، علاوه بر تعهد ۸۵ میلیارد ریالی، کمک‌های غیرنقدی از جمله یک دستگاه خودروی وانت و تجهیزات مربوط به تولید نیز توسط خیران این دو شهرستان کمک شد.

رییس هیات مدیره مجمع خیرین شهرستان آمل در این آیین، راه‌اندازی مجمع خیرین مهارتی در مازندران و شهرستان‌های آمل و محمودآباد را برای توسعه پایدار و ارتقای مهارت شغلی، ایجاد فضای مناسب کار و توسعه فرهنگ مهارت و ترویج آموزش و پژوهش حرفه‌ای برای بخش‌های مختلف اشتغال واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی پشتیبان و تضمین کننده دانست.

عطاالله حیدرزاده گفت: ایجاد اشتغال برای جوانان مستعد وعلاقمند برای ساختن جامعه‌ای بهتر برای آینده و با نگاه نو به گروه‌های هدف شامل دانش آموزان، دانشجویان جویای کار، سربازان، زنان بی‌سرپرست، زندانیان و معتادین بهبود یافته از اهداف مهم راه اندازی خیرین مهارتی بوده که با انتخاب هیات امنا و مدیره در کمتر از دو ماه راه اندازی شد.

وی به بازدید اعضای هیات امنا وهیات مدیره خیرین مهارتی مازندران و شهرستان‌های آمل و محمودآباد از کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای آمل و کمبودهای مشهود در این کارگاه اشاره کرد و گفت: به علت افزایش قابل توجه مواد اولیه و مشکلاتی که برای کارگاه‌های آموزشی مرکز فنی و حرفه‌ای به تنهایی توان تامین آنها را ندارد، هیات امنا و هیات مدیره خیرین مهارتی بر آن شد تا نسبت به تامین مواد اولیه مورد نیاز و نیز تجهیز و بهینه‌سازی کارگاه‌های آموزشی و رفع مشکلات آنها اقدام کند.

رییس هیات مدیره مجمع خیرین شهرستان آمل که عضو هیات مدیره مجمع خیرین مهارتی آمل و محمودآباد نیز هست، ادامه داد: متاسفانه بی‌توجهی نسبت به برخی نیازهای بحق جوانان از جمله موانع اشتغال، ازدواج و تحصیل آنها باعث افزایش بیکاری و به موازات آن بزهکاری‌های اجتماعی و اعتیاد در جامعه که ریشه اصلی آنها نداشتن مهارت کافی است، می‌شود.

حیدرزاده یادآورشد: با توجه به وضعیت موجود و تلاش اعضای هیات امنا و مدیره خیرین مهارتی بر آن شدند تا در راستای توسعه و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، ارتقای مهارت شغلی و رفع نارسایی و کمبودهای حرفه آموزی، ایجاد فضای مناسب در جهت جذب و مشارکت خیرین در تمامی حوزه‌های آموزشی و ایجاد کسب و کار و توسعه فرهنگ کار و مهارت‌آموزی در بین جوانان، امید به زندگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی متعهدانه ورود کند تا بخشی از نیازهای جوانان پاسخ داده شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۲:۰۷
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403111410411
  • خبرنگار : 50616