احمدرضا فیروزی در جلسه کمیته علمی جشنواره ملی امیرکبیر که روز یکشنبه ۱۴ بهمن در بنیاد نخبگان استان البرز برگزار شد، اظهار کرد: امروز دومین جلسه کارگروه داوری جشنواره ملی امبیر کبیر برگزار شد و روسای کارگروهها جمعبندیهای خود را در خصوص داوریها ارائه کردند. در این راستا افراد برگزیده جشنواره در برخی از گروهها مشخص و برای اختتامیه جشنواره از آنها دعوت خواهد شد.
وی افزود: چون جشنواره از چند بخش تشکیل شده است؛ معرفی و انتخاب استاد، کارفرما، دانشگاه و دانشجوی برتر به جلسات بعدی کارگروه موکول شد تا جمعبندی نهایی در مورد برگزیدگان بخشهای مختلف صورت گیرد.
فیروزی ادامه داد: اختتامیه این جشنواره در روز ۲۴ بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد. در کنار جشنواره، برنامههای جانبی مثل نشستها هم دیده شده که یک نشست تخصصی پیرامون ارتباط صنعت، دانشگاه و جامعه برگزار شد و نشست دوم را از نگاه دانشگاهیان و در آخر نشستی با حضور صنعتگران خواهیم داشت.
تشکیل دفتر ارتباط با صنعت و دانشگاه اتاق بازرگانی البرز
در ادامه این جلسه داوود داوودی نماینده اتاق بازرگانی استان البرز در کمیته علمی جشنواره امیرکبیر گفت: چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر با همکاری و همراهی جهاد دانشگاهی و بنیاد ملی نخبگان در حال پیش برگزاری رویداد است و جمعبندی پایان نامهها و رسالههای دریافتی را در دستور کار دارد.
وی افزود: امید داریم با توجه به دغدغههایی که میان فعالین اقتصادی و نگاهی که در بحث تولید علم وجود دارد، این ارتباط را که از سال ۱۳۹۳ در سومین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه که به میزبانی دانشگاه خوارزمی البرز برگزار شده شروع شده، با این جشنواره ادامه پیدا کند.
وی گفت: در این مسیر دفتر ارتباط با صنعت و دانشگاه اتاق بازرگانی با همکاری دانشگاهها و دستگاههای مربوطه تشکیل شده تا جشنواره این نوید را داشته باشد که تمام ظرفیتهای علمی را که توانستهاند دانش به عمل و کار تبدیل کنند، مورد تقدیر قرار دهیم .
داوودی ادامه داد: امید داریم که بتوانیم این جشنواره را درسطوح بالاتری برگزار کنیم و شاهد این باشیم که استانهای دیگر هم تقاضای میزبانی این رویداد را داشته باشند. با توجه به اینکه شرکتهای دانش بنیان فعالیتهای خاص خود را در حوزههای مختلف که ارتباط نزدیکی با حوزههای علمی و دانشگاهی دارند، متمرکز کردهاند، امیدواریم شاهد این باشیم که دستاوردهای علمی و عملیاتی به حوزه تولید کالاهای صادرات محور بیانجامد و برای گسترش تجارت خارجی بتوانیم از این ظرفیتها استفاده کنیم.
وی اظهار کرد: چرا که معتقد هستیم علاوه بر تولید کالاهای خاص و استراتژیک توانایی صادرات علم به روشهای مختلف و از طریق کالاهای به روز و حضور در بازارهای بینالمللی از طریق تجاریسازی ایده را داریم.
انتهای پیام