صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به حمایت دولت از محصولات زراعی کشاورزان گیلانی از طریق بیمه فراگیر، اظهار کرد: بیمه فراگیر اجباری «گندم»، «کلزا» و «گلرنگ» به روش کشت آبی و دیم و «کاملینا» به روش دیم در سال زارعی جاری در راستای قانون برنامه هفتم توسعه عملیاتی شد.
وی استان گیلان را دارای ۱۰ هزار و ۲۵۵ هکتار سطح زیر کشت چهار محصول زراعی فوق در سال زراعی جاری دانست و افزود: ۱۰ هزار و ۵۰ هکتار زیر کشت گندم، ۱۰۳ هکتار زیر کشت کاملینا، ۹۰ هکتار زیر کشت گلرنگ و ۱۲ هکتار زیر کشت کلزاست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ادامه داد: کشاورزان برای استفاده از بیمه فراگیر میتوانند به سامانه جامع پهنهبندی مدیریت داده های کشاورزی، مراکز جهاد کشاورزی و نمایندگیهای بیمه کشاورزی در شهرستانها مراجعه کرده و مراحل دریافت بیمهنامه را انجام دهند.
محمدی یادآور شد: در اجرای این طرح، کشاورزان گیلانی بدون پرداخت حق بیمه میتوانند چهار محصول یادشده را تحت پوشش بیمه قرار دهند و حق بیمه را پس از فروش محصول یا در صورت وقوع خسارت، از محل غرامت تسویه کنند.
وی با اشاره به تاکید معاونت زراعت وزرات جهاد کشاورزی بر ضرورت معرفی طرح بیمه فراگیر، خاطرنشان کرد: مدیران جهاد کشاورزی در مناطق تحت کشت اقدام به برگزاری جلسات لازم با فرمانداران و بخشداران در قالب شورای کشاورزی جهت معرفی طرح بیمه فراگیر کنند.
رئیس ستاد بیمه محصولات کشاورزی گیلان گفت: کشاورزان با مراجعه به دفاتر بیمه کشاورزی، محصولات زراعی چهارگانه را بیمه کنند.
محمدی با بیان اینکه ۶۳ هکتار از اراضی زراعی گلرنگ در سال زراعی گذشته بیمه شد و شاهد خسارت ۳۶ هکتاری بودیم، یادآور شد: کشاورزان ۱۰۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان خسارت از بیمه دریافت کردند.
انتهای پیام