حسن اسماعلیان امروز ۱۴ بهمن ماه در نشست خبری اظهار کرد: شهر مشهد به عنوان دومین کلانشهر و پایتخت معنوی ایران با جمعیتی حدود ۴ میلیون نفر و حضور ۳۰ میلیون زائر بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج (ع) در سال، نیازمند منابع آبی است، اما قرار گرفتن شهر مشهد در منطقه خشک و نیمه خشک و تغییر اقلیم باعث شده، حجم نزولات جوی و همچنین آورد رودخانهها به شکل قابل ملاحظهای کاهش یابد به طوری که در حال حاضر در شرایط حداقلی ذخایر سدها قرار داریم.
وی با اشاره به اینکه تابستان سال آینده تامین آب شرب مشهد دشوار است، گفت: با توجه به کاهش سرانه مصرف در زمستان به گونهای برنامه ریزی شده تا آب پشت سدهای کارده، طرق و ارداک فقط در ایام پیک مصرف وارد مدار شوند.
اسماعیلیان آب مورد نیاز کلانشهر مشهد در پیک مصرف را بیش از ۱۳ هزار لیتر در ثانیه برشمرد و خاطرنشان ساخت: با توجه به تنش آبی احتمالی سال آینده، پروژههای متعددی مانند حفر دهها حلقه چاه، تکمیل پروژه نبی اکرم (ص) و ... در دست اقدام است تا در سال آینده برای تامین آب با کمترین مشکل مواجه شویم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد ضمن تشکر از همراهی شهروندان مشهدی در مدیریت مصرف آب افزود: فرهنگسازی مدیریت مصرف بهینه آب، نقش بسیار مهمی در عبور از تنش آبی دارد به طوری که همراهی شهروندان و مدیریت مصرف آب باعث شده مشهد یکی از کمترین سرانههای مصرف آب را داشته باشد و هم اکنون میزان مصرف ۶۵ درصد شهروندان مشهدی کمتر از الگوی مصرف است.
اسماعیلیان همچنین به ارائه قبوض تحلیلی توسط شرکت آب و فاضلاب مشهد که برای اولین بار در کشور در حال انجام است، اشاره کرد و گفت: مشترکین میتوانند با ورود به لینک ارائه شده در پیامک قبوض، به اطلاعات تحلیلی بسیاری پیرامون میزان مصرف، مقایسه مصرف با دیگر شهروندان، روشهای مدیریت مصرف و ... دسترسی پیدا کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی آبفای مشهد، وی در ارتباط با تامین آب روستاهای تحت پوشش آبفای مشهد نیز افزود: از زمان تحویل روستاها اقدامات موثری در زمینه اصلاح شبکه، احداث مخازن و شناسایی و جمعآوری انشعابات غیرمجاز صورت گرفته است.
وی ادامه داد: این شرکت در برخورد با انشعابات غیر مجاز با کسی تعارف ندارد و از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۱ هزار انشعاب غیر مجاز شناسایی، جمع آوری و به دستگاه قضایی معرفی شده است و در همین رابطه سامانه سوتزنی انشعابات غیرمجاز با شماره گیری ۱۲۲ و ورود به کلید ۴ راهاندازی شده و آماده دریافت گزارش های شهروندان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با اشاره به وضعیت اجرای شبکه فاضلاب در مشهد خاطرنشان کرد: تاکنون ۸۵ درصد شبکه جمع آوری فاضلاب مشهد اجرا شده و ادامه این طرح در برخی از مناطق حاشیه شهر در حال اجراست.
در پایان این نشست خبری، خبرنگاران و اصحاب رسانه از مرکز مهاب (کنترل و پایش تصویری و هوشمند) شرکت آب و فاضلاب مشهد بازدید کردند.
انتهای پیام