حجتالاسلام عباس محسنی در گفتوگو با ایسنا به مناسبت روز میلاد امام حسین (ع) اظهار کرد: پس از امیرالمؤمنین زمانی که امام حسن (ع) امامت را بر عهده داشتند، امام حسین (ع) کاملاً مطیع امر امام حسن (ع) بودند و هر وقت هم افراد به امام حسین (ع) رجوع میکردند ایشان آنها را به امام حسن (ع) ارجاع میدادند.
مدرس حوزه علمیه قزوین ادامه داد: به دلیل صلح امام حسن (ع) با معاویه، پیروان اهلبیت (ع) تحرکی بر علیه اهلبیت (ع) انجام نمیدادند چراکه میخواستند به عهدنامه بسته شده عمل کنند اما به شدت در آزار و اذیت قرار داشتند.
وی افزود: بعد از اینکه امام حسن (ع) به شهادت رسیدند امامت امام حسین (ع) آغاز شد، دوران امامت امام حسین (ع) بسیار مظلومانه گذشت و حتی گفته شده مردم نسبت به ایشان آنقدر بیمهری میکردند که حتی به اندازه انگشتان دست هم برای پرسیدن سؤال شرعی به این امام رجوع نشده بود.
در قزوین گفت: در دوران امامت امام حسین (ع) فضای خفقانی بر جامعه حاکم بود و اهلبیت (ع) تحت فشار بودند چون حکومت اموی شیعیان و پیروان اهلبیت (ع) را تحت فشار قرار داده بودند به همین سبب نمیتوانستند به راحتی با یکدیگر ارتباط داشته باشند، جریان سیاسی که در آن دوران وجود داشت نیز به نفع امویها بود و اهلبیت (ع) و پیروانشان در مظلومیت قرار داشتند و نمیتوانستند اقدام خاصی انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) به عنوان امام معصوم و جانشین پیامبر روی زمین حجت خدا بود و تمام کمالات و محسنات دارا بود اما آن دوره زمانه بدی بود و نسبت به اهل بیت (ع) قهر و بیتوجهی وجود داشت به همین دلیل از فضائل امامت ایشان به نحو احسن استفاده نشد درحالی که امام حسین (ع) به جوانمردی و انفاق معروف بودند.
مدرس حوزه علمیه قزوین بیان کرد: ظلمستیزی و آزادگی امام حسین (ع) مهمترین ویژگی ایشان بود و در شرایط امروز نه تنها شیعیان بلکه تمام آزادگان جهان امام حسین (ع) را الگویی در مبارزه با استکبار میدانند.
محسنی در پایان گفت: حتی رهبر هند هم میگوید الگوی من امام حسین (ع) بود که از ایشان الگو گرفتم و در مقابل ظلم ایستادم، امروزه در تمام عالم میبینیم که در ایام محرم پرچم امام حسین (ع) برافراشته میشود و این امر نشانگر آن است که این امام در تمام قلبها نفوذ کرده و آزادگی را در تمام دنیا نشر داده است.
انتهای پیام