معاون گردشگری استان کردستان:

اقامتگاه‌های بوم‌گردی برای افراد کم‌توان مناسب‌سازی شود

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان بر لزوم حمایت از دسترس‌پذیری افراد دارای معلولیت به خدمات گردشگری و مناسب‌سازی در اقامتگاه‌های بوم‌گردی تاکید کرد.

آرمان وطن‌دوست امروز (۱٤ بهمن) در حاشیه برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران اقامتگاه‌های بوم‌گردی کردستان که با حضور ٢١ نفر متقاضی این حوزه در اقامتگاه بوم‌گردی تاینه برگزار شد، بر لزوم آموزش مدیران و کارکنان تاسیسات گردشگری به‌ویژه مراکز اقامتی در استان تاکید کرد.

وی، با بیان اینکه کردستان داری پتانسیل بالایی در حوزه گردشگری است، عنوان کرد: یکی از عوامل مؤثر توسعه صنعت گردشگری در منطقه، استفاده از نیروهای علمی و متخصص و ارائه آموزش‌های تخصصی است.

معاون گردشگری کردستان اظهار کرد: در این راستا و با توجه به نقش و اهمیت فعالیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان، یک دوره آموزشی تخصصی در این حوزه برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را آشنایی شرکت‌کنندگان با روش‌های کسب درآمد و چرخه اقتصادی گردشگری روستایی با تکیه بر حفظ ارزش‌ها و سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی مناطق روستایی و تأکید بر لزوم حفاظت از محیط ‌زیست با توجه به توانمندی‌های منطقه عنوان کرد و افزود: بوم‌گردی فقط اسکان گردشگر در خانه‌های روستایی نیست، بلکه باید مدیران و ساکنان آن منطقه بدانند که چگونه گردشگران داخلی و خارجی را برای سفر به روستاها ترغیب کنند.

وطن‌دوست بر لزوم حمایت از دسترس‌پذیری افراد دارای معلولیت به خدمات گردشگری و مناسب‌سازی در اقامتگاه‌های بوم‌گردی تاکید کرد و گفت: همچنین باید شرایطی برای گردشگران به وجود آید که در کنار اقامت، از نمادهای فرهنگی و طبیعی منطقه بازدید کرده و از نزدیک تجربه یک زندگی روستایی را داشته باشند.

معاون گردشگری کردستان یادآور شد: حمایت‌های این اداره‌کل از اقامتگاه‌های بوم‌گردی براساس رعایت استانداردهای کیفی و شیوه ارائه خدمات به گردشگران است.

وی از تداوم برنامه‌های آموزشی حوزه گردشگری در سطح استان خبر داد و عنوان کرد: قابلیت‌های گردشگری استان در حد بسیار مطلوبی است که باید از این ظرفیت برای جذب بیشتر گردشگران بهره لازم را ببریم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403111409740
  • خبرنگار : 50294