مدرس حوزه‌های علمیه فارس:

بقای شئونات اسلامی در گرو ایستادگی امام حسین (ع) در مقابل ظلم بود

مدرس حوزه‌های علمیه فارس با بیان اینکه اسلام با فداکاری‌ها و مجاهدت‌های امام حسین (ع) بیمه شد، اظهار کرد: بقای شئونات اسلامی در گرو ایستادگی سیدالشهدا (ع) در مقابل ظلم بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفعلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد باسعادت امام حسین(ع) بیان کرد: نام امام سوم همانند واژه‌ای است که عشق و دوستی را با خود به همراه می‌آورد.

وی اظهار کرد: حسین‌بن علی (ع) در عبودیت، ایثار، وجاهت و تمام شئونات اسلامی که برای یک انسان کامل شمرده می‌شود، سرآمد است. آن حضرت قهرمانی بود که در مقابل ظلم، نفاق و ضلالت ایستادگی کرد و اسلام را برای همیشه بیمه کرد، چنان‌چه پیامبر اسلام(ص) فرمودند که حسین (ع) از من است و من از حسین(ع) هستم، یعنی بقای دین، توحید، اخلاقیات و دستورات الهی که پیامبر(ص) با خود به ارمغان آورد، از خون امام حسین(ع) و ایثارگری سیدالشهدا(ع) بود.

مدرس حوزه‌های علمیه فارس با بیان اینکه امام حسین(ع) دارای فضایل بی‌شماری است، اظهار کرد: عاشورای سیدالشهدا (ع) اگرچه یک یک روز و کمتر از یک روز بود اما حماسه‌ای جاودانه ساخت.

وی امام حسین (ع) را دارای ۴ ویژگی خاص دانست و افزود: اول اینکه تربت امام حسین(ع) شفا است؛ دوم، امامت از نسل این امام تداوم یافت؛ سوم، دعا و استجابت دعا در حب و محبت به امام سوم است و چهارم این است که اگر کسی به زیارت سیدالشهدا (ع) مشرف شود، خداوند آن زمان را جزو عمر زائر حساب نمی‌کند، بنابراین اگر خداوند بخواهد به مسلمانی خیر بدهد، عشق و محبت امام حسین(ع) را در قلب آن مسلمان قرار می‌دهد.

یوسفعلی با بیان اینکه امام حسین(ع) در میان ائمه برجسته است، افزود: یک وجه از شخصیت امام حسین(ع) این است که در اوج عبودیت و بندگی قرار دارد و عبد محض خدا است و تا لحظه آخر، در گودی قتلگاه راضی به رضای خداوند بود.

وی افزود: امام سوم شیعیان، مظهر توحید و عبودیت محض پروردگار است و اگر حسین(ع) نبود، قرآن، توحید، ارزش‌های آسمانی و الهی نیز وجود نداشت. امام حسین(ع) تمام این موارد را بیمه کرد و در عصری حساس ماموریت الهی خود را انجام داد و آن‌قدر اخلاص در وجود خود و یارانش بود که جاودانه شد.

 مدرس حوزه‌های علمیه فارس ادامه داد: امروز می‌بینیم که ندا، یاد و نام امام حسین(ع) در بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون زائر اربعین موج می‌زند و در واقع بزرگترین اجتماع جهانی عالم در راهپیمایی اربعین برپا می‌شود و تمام این‌ها از عشق به سیدالشهدا (ع) نشأت می‌گیرد و منشأ آن اخلاص، پایمردی و بزرگواری امام سوم است. 

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403111409736
  • خبرنگار : 50976