آرین‌منش: برای حفظ حضور مردم در صحنه انقلاب باید به رضایتمندی آنها توجه کرد

یک فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه انقلاب اسلامی بدون پشتوانه مردمی به پیروزی نمی‌رسید، گفت: از دست رفتن سرمایه اجتماعی مهمترین خطری است که انقلاب اسلامی را تهدید می‌کند.

محمدجواد آرین‌منش در گفت‌وگو با ایسنا درباره علل پایداری انقلاب اسلامی، با بیان اینکه انقلاب اسلامی با اعتقادات مردم گره خورده است، اظهار کرد: مردم خواستار ارزش‌های دینی هستند و پیروزی انقلاب مرهون وجود یک رهبر مجتهد دینی و مشارکت مردم بود.

وی ادامه داد: برخی اهداف آنطور که مورد انتظار بوده بدست نیامد که شاید نمونه بارز آن سند چشم‌انداز بیست ساله است که باید بررسی شود چرا محقق نشد. با این حال مردم همچنان پای انقلاب بوده و امیدوار هستند نظام همچنان به سمت اهداف اصلی انقلاب حرکت کند.

آرین‌منش بیان کرد: حاکمیت قانون بر اساس آموزه‌های دینی، تحقق عدالت اجتماعی و رفع تبعیض، استقلال سیاسی و اقتصادی، ایجاد جامعه اخلاقی و پایبند به ارزش‌های دینی، استقرار نظام مبتنی بر مردم سالاری، پاسخگو بودن مسئولان به مردم و توسعه اقتصادی از اهداف انقلاب اسلامی است که در قانون اساسی هم آمده است. انقلاب اسلامی در برخی حوزه‌ها پیشرفت‌های غیر قابل کتمانی داشته است، مثل استقلال سیاسی، بازدارندگی نظامی، حوزه بهداشت و درمان و فناوری‌های نوین اما در زمینه عدالت اجتماعی، رشد اقتصادی و حفظ ارزش پول ملی ضعف وجود داشته است.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: برای حفظ حضور مردم در صحنه انقلاب باید به رضایتمندی آنها توجه کرد. فضای مجازی ذائقه‌های فرهنگی مردم و به خصوص جوانان را تغییر داده است. در کنار توجه به مسائل معیشتی باید به ذائقه مردم هم توجه کرد تا رضایت آنها و سرمایه اجتماعی افزایش یابد. برای بهبود شرایط اقتصادی هم باید روابط خارجی خود را بهبود ببخشیم زیرا تحریم‌ها درآمد ارزی و ارزش پولی ملی را کاهش داده است بنابراین با حل مشکلات خارجی باید دنبال بهبود بخشیدن به شرایط اقتصادی و معیشتی بود.

آرین‌منش تاکید کرد: انقلاب اسلامی بدون پشتوانه مردمی به پیروزی نمی‌رسید و استمرار پیدا نمی‌کرد؛ بنابراین همچنان باید توجه داشت تا مردم را در صحنه انقلاب نگاه داشت. مهمترین خطری که انقلاب اسلامی را تهدید می‌کند، از دست رفتن سرمایه اجتماعی است و نباید اجازه داد تا این خطر، انقلاب را تهدید کند. با مشارکت مردم در همه صحنه‌های اداره کشور از جمله در زمینه سیاسی و اقتصادی، حل مشکلات سیاست خارجی و بهبود معیشت می‌توان امیدواری مردم را به آینده افزایش داد.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به اهمیت توجه همزمان به جمهوریت و اسلامیت نظام، گفت: شاید این توازن تاکنون به خوبی رعایت نشده باشد. یک جریان سیاسی وقتی حاکم می‌شود، جمهوریت را بر اسلامیت غلبه داده و یک جریان سیاسی هم اسلامیت را بر جمهوریت ترجیح می‌دهد؛ بنابراین باید در این زمینه هم آسیب‌شناسی انجام شده و این دو بال انقلاب اسلامی را در جایگاهی برابر قرار داد نه اینکه یکی بر دیگری برتری داده شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403111309253
  • خبرنگار : 71480