سردار شرفی:

توسعه و حفظ ارزش‌های دینی اصلی‌ترین فلسفه وجودی انقلاب است

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی با بیان اینکه اصلی‌ترین فلسفه وجودی انقلاب اسلامی توسعه و حفظ و ماندگارسازی ارزش‌های انسانی و دینی بود، گفت: بر اساس آیه صریح قرآن هر کسی صاحب قدرت، مکنت، امضا، اختیار و منابع مالی و امکانات شد اولین تکلیفی که بر گردنش بوده بحث توسعه فرهنگ نماز است.

سردار شرفی امروز، ۱۳ بهمن‌ماه در اجلاسیه نماز ستاد نیروهای مسلح که به میزبانی فرماندهی انتظامی استان گیلان در حال برگزاری است با گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر، اظهار کرد: حلول ماه شعبان و پیشاپیش سالروز ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار را به دلیرمردان و پاسداران و مردم فهیم تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: در سال ۵۷ بعد از چندین سال زحمت و تلاش و مبارزه امام(ره) و مداومت در راهی که پیش گرفته بودند با پشتیبانی مردم انقلاب به پیروزی رسید و به دنیا صادر شد، امام راحل با تکیه به عقیده و جهاد و پایداری در راه دین پرچم مستکبرین را پایین آورد لذا امروز آزادی ملت مدیون خون شهدا و معمار کبیر انقلاب است.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی با اشاره به برگزاری اولین اجلاسیه نماز نیروهای مسلح گفت: از ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع، ارتش، فراجا و سپاه و  روحانیت و نمایندگی‌های ولی فقیه که همه جانبه برای خلق این رویداد تاثیرگذار تلاش کردند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

سردار شرفی تصریح کرد: اصلی‌ترین فلسفه وجودی انقلاب اسلامی توسعه و حفظ و ماندگارسازی ارزش‌های انسانی و دینی بود، در بین همه ارزش‌هایی که دین مبین اسلام به عنوان ایدئولوژی حاکم بر نظام جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح است، بحث توسعه احکام دین اسلام و ارزش‌های انقلاب در اولویت است.

وی ادامه داد: بر اساس سفارشاتی که ائمه معصومین و پیامبر و خداوند متعال تاکید کردند که ما به حج و جهاد ورود کنیم و روزه را جاری کنیم و پرچم زکات و خمس را در جوامع اسلامی برافرازیم، گل سر سبد همه این احکام و سفارشات و سیاست‌هایی که دین مبین اسلام ابلاغ کرده مبحث «نماز» است. امروز مفتخریم بعد از ابلاغ ایده اثرگذار ستاد نیروهای مسلح امروز شاهد هستیم در جهت ترویج و توسعه نماز در بین نیروهای مسلح و سایر آحاد جامعه گام‌های بسیار مثبتی را برمی‌داریم.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی بیان کرد: در قرآن بارها در رابطه با فواید و اثرات نماز بحث‌های مفصلی صورت گرفته و علما فرموده‌اند که ۹۰ بار کلمه «صلاة» و ۹۰۰ بار هم نماز و مشتقات نماز شامل رکوع، سجده و قنوت و ذکر در قرآن آمده، یکی از دلایل برگزاری این اجلاسیه همین تأکید خداوند متعال بر این فریضه مهم است.

سردار شرفی با بیان اینکه یکی از تکالیف اصلی حکومت‌های اسلامی توسعه نماز است، گفت: بر اساس آیه صریح قرآن هر کسی صاحب قدرت، مکنت، امضا، اختیار و منابع مالی و امکانات شد اولین تکلیفی که بر گردنش بوده بحث توسعه فرهنگ نماز است، این امر برای نیروهای مسلحی که خود پرچمدار اصلی ارزش‌های دین مبین اسلام هستند، باید از همه ظرفیت‌های خود برای تحقق این تأکید خداوند متعال تلاش کنند.

وی افزود: توسعه فرهنگ نماز به عنوان راهبرد مدیریتی توسط قرآن به ما تکلیف شده و هر کسی که مدیر شد اولین وظیفه‌اش اقامه نماز و پرداخت زکات است؛ راهبرد دیگر قرآن صیانتی است و خداوند متعال در آیه ۴۵ سوره عنکبوت فرموده‌اند « إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَیٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ؛ بخوان و نماز را برپا دار، یقینا نماز از کارهای زشت و ناپسند باز می‌دارد»، بر اساس این آیه ما که با هزاران تهدید جسمی و روحی هستیم، تنها نسخه نجات‌بخش و فرار از این نوع تهدیدات بحث توجه و اقامه نماز است.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی با بیان اینکه توجه به قرآن و اقامه نماز انسان را در برابر تهدیدات روحی و جسمی صیانت می‌کند، گفت: راهبرد مشارکتی از دیگر توصیه‌های قرآن برای توسعه فرهنگ نماز است و سفارش شده برای ایجاد زیرساخت‌های نماز همه باید مشارکت کنند. ۶۰ هزار نفر از کارکنان فرماندهی انتظامی با موافقت خود اجازه دادند که بخشی از حقوق‌شان را برای توسعه فرهنگ نماز و تجهیز مساجد هزینه شود، خداوند را شاکریم که امروز همکاران ما در جهت عمل به این آیه قرآن در توسعه زیرساخت‌های نماز مشارکت می‌کنند.

وی با اشاره به آیه ۱۳۲ سوره طه «وَأْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلَاةِ وَاصْطَبِرْ عَلَیْهَا ۖ لَا نَسْأَلُکَ رِزْقًا ۖ نَحْنُ نَرْزُقُکَ ۗ وَالْعَاقِبَةُ لِلتَّقْوَیٰ؛ و خانواده‌ات را به نماز فرمان بده و خود نیز بر آن شکیبایی ورز، از تو رزقی نمی‌طلبیم، ما به تو روزی می‌دهیم و عاقبت نیک برای پرهیزکاری است»، ادامه داد: یکی از راهبردهای تبلیغ نماز، اقامه نماز خانواده است، ما مسئولیتی نسبت به خانواده، همکار و همسایه و غیره دارم و باید سیاست تبلیغ و ترویج فرهنگ نماز را در دستورکار خود قرار دهیم. به عنوان مسلمان و شیعه وظیفه داریم نسبت به توسعه فرهنگ نماز اقدام کنیم.

سردار شرفی گفت: توجه و مردمداری از دیگر راهبردهای قرآن در توسعه فرهنگ نماز است، همواره صلاة و زکات در قرآن کنار هم آمده‌اند، خداوند خواسته تا توجه ما را به این دو امر جلب کند که تا ضمن ارتباط با خداوند حتما مردم را در همه امور مد نظر قرار دهید، در واقع نمی‌توانیم قدرت و توان داشته باشیم، اما نسبت به مردم بی تفاوت باشیم و بنابر تأکید امیر المومنین(ع) باید دژ مستحکمی برای مردم باشید.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی با بیان اینکه تامین امنیت مردم و پناهگاه بودن برای آنان یکی از اثرات نماز است، تصریح کرد: انسان همواره به واسطه نفس در معرض آسیب و خطر است که انسان را به سمت ناامیدی می‌برد، اگر فقر، سختی کار، تهدید و تطمیع پیش بیاید، خداوند متعال برای این امر هم راهکار دارد و آن انجام عمل صالح بوده، پایداری در نماز و مردمداری از شاخص‌های عمل صالح است. اگر در هر شرایط تهدیدی بخواهیم تاب آوری داشته باشیم باید عمل صالح انجام دهیم.

وی تأکید کرد: نماز را با ذکر و توجه اقامه کنید و با خداوند متعال اتصال بگیرید، این قدرت انسان را بالاتر می‌برد و تکیه گاه خود را خدا می‌داند و اینگونه در برابر هر تهدیدی تاب می‌آورد، مداومت در نماز از موارد مهم و تاکید شده است.

وی با دعوت از مردم برای حضور و مشارکت پرشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه بیان کرد: آنهایی که در راستای ناامید کردن مردم تلاش کردند امسال در راهپیمایی ۲۲ بهمن این اراده پولادین ملت عزیز را در حمایت از آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی شاهد باشند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403111309210
  • خبرنگار : 50042