عبدالرضا سلیمانی در گفت وگو با ایسنا، یکی از معضلات شهر املش را در حوزه پسماند دانست و اظهار کرد: شهر املش ۲۴ هزار نفر جمعیت دارد که روزانه بین ۲۰ تا ۲۵ تن زباله تولید می کنند.
وی با اشاره به افزایش جمعیت مسافران در استان گیلان طی تعطیلات و روزهای پایان هفته، افزود: افزایش مسافران افزایش تولید زباله را به دنبال دارد.
شهردار املش با بیان اینکه زباله های شهر را به کارخانه کود آلی رشت منتقل می کنیم، گفت: با وجود درآمد کم شهرداری املش، روزانه حدود ۳۵ میلیون تومان هزینه بابت انتقال زباله به کارخانه کود آلی هزینه می شود.
سلیمانی خواستار تخصیص زمین از سوی اداره منابع طبیعی برای احداث سیلوی پردازش زباله در املش شد و عنوان کرد: در حال حاضر امکان پایش و پردازش زباله ها را نداریم؛ این در حالی است که کارخانه کود آلی امکان تحویل گرفتن زباله های خشک را ندارد.
وی خواستار تفکیک زباله های خشک و تر از سوی شهروندان شد و بیان کرد: برخی از زباله ها همچون فرش و مبل و کمد و... قابل انتقال به کارخانه کود آلی نیست و ضرورت تفکیک از مبدا و راه اندازی سایت پردازش را نشان می دهد.
شهردار املش همچنین به کمربندی این شهر و هزینه جابجایی تیرهای برق و لوله گذاری جهت هدایت آب های سطحی و تملک هفت باب مغازه در حریم این محور اشاره کرد و ادامه داد: زمین های بنیاد علوی در شهر املش وجود دارد که با دریافت سند برای این اراضی، امکان سنددار شدن کلیه اراضی و صدور پروانه و کاربری وجود دارد.
انتهای پیام