دکتر احمد آریایینژاد شنبه ۱۳ بهمن در دیدار مسئولین نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان ملایر با امام جمعه ملایر و تجدید بیعت با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، افزود: مهمتر از ظاهر آراسته، درون پیراسته است و باید توجه داشته باشیم که معنویت واقعی در همه ارکان زندگیمان ظهور و بروز پیدا کند.
وی با تاکید بر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر و لزوم اجرای این رکن اساسی در سطح جامعه، اظهارکرد: انقلاب اسلامی ایران از بدو تولد تاکنون فراز و فرودها و سختیهای بسیار زیادی را پشت سر نهاده است.
آریایینژاد به حوادث خرداد ۴۲ سالهای پر التهاب ۵۷ و ۵۹ اتفاقات خرداد ۶۱، فتنه سال ۸۸ و... اشاره کرد و افزود: مسئولین باید در همه امور مراقب آژیر خطرها باشند و از شعار دادن بپرهیزند.
نماینده مردم ملایر با تاکید بر اینکه باید مدیران اجرایی در بطن نظام جمهوری اسلامی تلاش کنند که شعارها به عمل تبدیل شود، تصریح کرد: یک مدیر انقلابی باید شهدایی چون همت، باکری، خرازی و سردار قاسم سلیمانی را الگوی عمل خود قرار دهد.
آریایینژاد با بیان اینکه ما تاکنون حوادث تلخ بسیار زیادی را پشت سر نهادهایم تا به این مرحله از بالندگی رسیدهایم، افزود: برای موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران باید با «ناخدای کشتی» انقلاب باشیم نه با «کدخدای زمانه».
وی با تاکید بر اینکه اگر ذرهای به غیر از خدا امید داشته باشیم قطعاً عنایتها و کمکهای الهی از ما برداشته میشود، خاطرنشان کرد: برای سربلند بیرون آمدن از امتحانات الهی باید به ریسمان معنویت چنگ بزنیم و فراموش نکنیم که این نهال ۴۶ ساله انقلاب با خون شهدای بسیاری آبیاری شده است.
در ادامه امام جمعه ملایر ضمن گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و تبریک اعیاد شعبانیه، تصریح کرد: هدف از این دیدارها، بیعت مدیران دستگاههای اجرایی و نیروهای نظامی و انتظامی با نهضت امام خمینی و آرمانهای شهدا و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری است.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی ارزنده با بیان اینکه امروز مسئولین اجرایی شهرستان مهمان بیت رهبری در ملایر هستند، تصریح کرد: ما در هر سن و جایگاه و مقامی که باشیم نیازمند موعظهگر درونی و بیرونی هستیم تا ما را نسبت به امور مختلف بیدار و هوشیار کند.
وی با بیان اینکه مسئولین باید در همه لحظات حرمت جایگاه و لباس خود را که به واسطه دین مبین اسلام انقلاب و خون شهدا به دست آوردهاند حفظ کنند، خاطرنشان کرد: موفقیتها و پیروزیهای این مملکت و انقلاب اسلامی ایران نشات گرفته از جانفشانیهای شهداست.
نماز جمعه یک «نماز حاکمیتی» است
امام جمعه ملایر در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه نماز جمعه یک «نماز حاکمیتی» است، تصریح کرد: کسی که در حکومت جمهوری اسلامی ایران مسئولیت گرفته اما به نماز جمعه اهمیتی نمیدهد، این جایگاه را غصب کرده و در واقع او دنبال ریاست است و دنبال مسئولیت و خدمت به مردم نیست.
ارزنده با تاکید بر اینکه مدیران دستگاههای اجرایی در جمهوری اسلامی ایران باید برای رفتن و شرکت در نماز جمعه خود را مسئول بدانند، افزود: شرکت در نماز جمعه به عنوان یک نماز حاکمیتی، برای همه مسئولین در این نظام یک وظیفه اعتقادی و شرعی و اخلاقی است.
وی با تاکید بر اینکه ما باید به معنای واقعی کلمه «انقلابی» باشیم، خاطرنشان کرد: پاسداری از خاکِ میهن و وطن وظیفه اصلی ماست و عبادت محسوب میشود، اما باید آگاه باشیم که وطن اصلی ما بهشت برین است که همه ما از آنجا به زمین آمدهایم بنابراین همه باید تلاش کنیم تا به جایگاه اصلی خود برگردیم.
امام جمعه ملایر با استناد به سخنی از امام حسین علیه السلام که فرمودند «حوائج مردم نسبت به شما نعمت الهی محسوب میشود»، افزود: مسئولین بدانند که در نظام جمهوری اسلامی ایران باید برای رفع نیاز مردم و خدمات صادقانه تلاش کنند و این نعمت الهی بزرگ برای آنهاست.
ارزنده یادآور شد: مقام معظم رهبری بارها و بارها تاکید کردند که باید بین مسئولین کشور وحدت رویه وجود داشته باشد، بنابراین مدیران دستگاههای اجرایی و بالاخص مسئولین در ملایر باید تلاش کنند که در همه امور یکدست و یکپارچه و متحد عمل کنند.
سرپرست فرمانداری ملایر نیز گفت: افتتاح و کلنگ زنی ۲۶۳ پروژه عمرانی، تولیدی و اقتصادی در ایام الله دهه فجر با حضور مقامات استانی با اعتباری بالغ بر ۵.۳ همت در سطح شهرستان ملایر رقم میخورد.
سید رسول حسینی، با تأکید بر اینکه رویکرد اصلی ما در اجرای برنامههای دهه فجر «مردمی محوربودن» برنامهها و داشتن پیوست فرهنگی است، اظهارکرد: طبق دستور استاندار، مسئول ستاد برگزاری برنامههای دهه فجر در شهرستان، فرمانداری ملایر و دبیری ستاد برعهده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بوده و فرمانداری هماهنگکننده بین دستگاههای اجرایی است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه ستاد دهه فجر در سطح شهرستان شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: در همین رابطه ۲۳ کمیته تخصصی با رویکرد مردمی تشکیل شده است.
حسینی با بیان اینکه از روسای کمیتهها خواستهایم که تمامی برنامههای دهه مبارکه فجر با «رویکرد مردمی و پیوست فرهنگی» برگزار شود، افزود: در همین رابطه در چهار بخش زند، سامن، جوکار و مرکزی ستادهای فرعی دهه فجر شکل گرفته و دستورالعمل اجرای برنامهها در قالب یک ابلاغیه در اختیار ستادهای دهه فجر قرار گرفته است.
سرپرست فرمانداری ملایر در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه «مدیر پروازی» به درد شهرستان نمیخورد، افزود: انتظار داریم حداقل مسئولین ظواهر را حفظ کرده و به وظایف خود به نحو احسن عمل کنند.
حسینی بیان اینکه هدف اصلی امسال ما در برنامههای دهه فجر مردمی محور بودن برنامهها و مشارکت دادن نسل جوان و نوجوانان و بانوان در اجرای برنامههاست، افزود: برنامههای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی متنوعی برای امسال تدارک دیده شده است.
وی از دیدار با خانواده معظم شهدا، غبارروبی گلزار شهدا در همه شهرها و روستاهای شهرستان، برپایی مسابقات ورزشی و فرهنگی، برگزاری جشنهای انقلاب در سطح دانشگاهها، مدارس و محلات، برگزاری سالگرد حضرت آیتالله میرشاه ولد به عنوان نخستین امام جمعه ملایر و رهبر انقلابی شهرستان در سال ۱۳۵۷ و در نهایت شرکت باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه خبر داد.
انتهای پیام