یک عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم مطرح کرد

انقلاب اسلامی؛ حرکتی بنیادین برای احیای هویت ملی

یک عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم، تاکید کرد: اکنون که چهار سال تا نیم قرنی شدن انقلاب اسلامی باقی مانده است، تحقق توسعه اقتصادی پایدار و برپایی عدالت اجتماعی دو گام کلیدی برای تحقق آرمان ها و افزایش اعتماد عمومی به شمار می رود.

محسن پیرهادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به دو ضرورت مهم ایران اسلامی در آستانه ۵۰ سالگی انقلاب اسلامی، بیان کرد:انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی تاریخی است که با اتکا به ایمان مردم و هدایت حکیمانه امام خمینی (ره)، مسیری تازه برای دستیابی به استقلال، آزادی و پیشرفت گشود. این رویداد صرفا یک تحول سیاسی نبود؛ بلکه حرکتی بنیادین برای احیای هویت ملی و تحقق آرمان‌های بلند ملت ایران بود.

یکی از مهم ترین اولویت های کشور حرکت به سمت شکوفایی اقتصادی است

وی در ادامه اظهار کرد: اکنون که تنها چهار سال تا نیم‌قرنی شدن انقلاب اسلامی باقی مانده است، ضرورت دارد با بازنگری در اهداف و دستاوردها، مسیر آینده را با دو گام کلیدی برای تحقق آرمان‌ها و افزایش اعتماد عمومی ترسیم کنیم. در وهله اول توسعه اقتصادی پایدار و خودکفایی در حوزه‌های استراتژیک باید مورد توجه قرار گیرد.یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها، حرکت به سوی شکوفایی اقتصادی است.

استقلال اقتصادی به حفظ قدرت سیاسی و استراتژیک کشور کمک می کند

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حمایت از فناوری‌های نوین، تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت‌های تولیدی و تنوع‌بخشی به صادرات غیرنفتی از جمله اقداماتی است که می‌تواند به خودکفایی و رفاه اقتصادی کمک کند. کاهش تصدی‌گری دولت و تقویت بخش خصوصی نیز عاملی کلیدی برای پویایی اقتصاد و حضور فعال مردم خواهد بود. به ویژه در شرایط جهانی پیچیده امروز، استقلال اقتصادی، نه تنها به رفاه مردم می‌انجامد، بلکه به حفظ قدرت سیاسی و استراتژیک کشور کمک می‌کند.

بازنگری در سیاست های توزیع منابع گامی ضروری برای دستیابی به عدالت اجتماعی است

وی در ادامه تاکید کرد: اما در وهله دوم عدالت اجتماعی و حفظ کرامت انسانی است که باید در دستورکار مسئولان قرار بگیرد. برای دستیابی به عدالت اجتماعی، بازنگری در سیاست‌های توزیع منابع و فرصت‌ها ضروری است. دسترسی برابر به آموزش، بهداشت، اشتغال و خدمات عمومی باید تضمین شود. مبارزه با فساد و شفافیت در ساختارهای دولتی از طریق نظارت دقیق بر عملکرد مدیران، از اقداماتی حیاتی برای پیشگیری از هدر رفت منابع است. 

ادامه مسیر انقلاب به مشارکت فعال مردم نیاز دارد

وی افزود: همچنین ایجاد یک سیستم مالیاتی عادلانه و بازنگری در سیاست‌های حمایتی می‌تواند منجر به کاهش شکاف‌های طبقاتی و افزایش رفاه اجتماعی شود.حمایت از مشاغل خرد و کارآفرینی، به‌ویژه در مناطق محروم، کاهش فقر و تقویت تأمین اجتماعی نیز می‌تواند گامی اساسی در این مسیر باشد. افزایش توانمندی‌های داخلی و توجه به رشد اشتغال پایدار از طریق طرح‌های کارآفرینی و ارتقای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، به رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی کمک خواهد کرد.

پیرهادی در ادامه خاطر نشان کرد: با اتخاذ این رویکردها و تقویت سیاست‌های مبتنی بر عدالت و شایسته‌سالاری، می‌توان به سوی تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و بازسازی امید اجتماعی گام برداشت. در پایان، باید گفت که ۵۰ سال پس از انقلاب، این مسیر همچنان نیاز به همکاری و مشارکت فعال مردم و نهادهای دولتی دارد تا برای نسل‌های آینده میراثی پایدار و پیشرفته به‌جا بگذاریم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403111308907
  • خبرنگار : 71560