علی اصغر نخعی راد در گفتوگو با ایسنا با اشاره به عوامل تهدیدآمیز نسبت به نظام و انقلاب اسلامی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا به حدی استحکام یافته که دشمنان نمیتوانند با حملات نظامی و تهدیدات عمومی، خطری برای آن ایجاد کنند. به همین دلیل آنها مدتهاست که گزینه حمله نظامی را کنار گذاشته و اکنون به شیوههای نرمافزاری برای سنگاندازی در مسیر نظام روی آوردهاند؛ چراکه انقلاب ما یک انقلاب نرمافزاری بود که به رهبری حضرت امام، افکار و اندیشههای مردم و ایمان آنها شکل گرفت. این انقلاب هماکنون با همین ابزار در سطح جهانی فعالیت میکند و روزبهروز ریشهدارتر میشود. مقاومت اسلامی که امروز شاهد آن هستیم، نتیجه این انقلاب است.
وی افزود: دشمنان به این نتیجه رسیدهاند که برای مقابله با انقلاب ما، باید فرهنگ خود را ترویج دهند تا فرهنگ اسلام را از اذهان مردم بزدایند. به همین دلیل، سالهاست که تلاش میکنند تا با استحاله فرهنگی ملت، فرهنگ غربی را ترویج داده و نظام جمهوری اسلامی را با آمار و اطلاعات نادرست در فضای مجازی بدنام کنند. هدف آنها ایجاد مشکلات برای انقلاب و جدا کردن مردم از آن است؛ مردمی که خود، صاحبان این انقلاب هستند. اما این تلاشها با فریب، نیرنگ و دروغ به نتیجه نخواهد رسید. در ۴۰ سال گذشته، دشمنان بدترین توطئهها را علیه ما انجام دادهاند و به لطف هوشیاری مردم، هیچ کدام از آنها به نتیجه نرسیده است و هرگز نخواهد رسید.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس با بیان اینکه پایداری نظام جمهوری اسلامی به طور مستقیم به قدرت و پشتوانه مردمی آن وابسته است، عنوان کرد: هر چه این حمایت مردمی بالندهتر و عمیقتر باشد، نظام نیز قویتر و استوارتر میشود. به لطف این پشتوانه عظیم، نظام توانسته است بر چالشهای سختافزاری غلبه کند و به حدی از قدرت دست یابد که دشمنان دیگر حملات نظامی خود را به عنوان ابزاری مؤثر برای ایجاد مزاحمت تلقی نمیکنند. این امر نشاندهنده همبستگی و اراده قوی مردم در حمایت از نظام و حفظ دستاوردهای انقلاب است. در واقع، حمایت مردم نهتنها به عنوان عاملی حیاتی در تقویت نظام عمل میکند، بلکه امنیت و پایداری آن را در برابر تهدیدات مختلف تضمین میکند.
نخعیراد بر ضرورت توجه به «جمهوریت» و «اسلامیت» نظام برای تقویت انقلاب و نظام تاکید و عنوان کرد: نظام جمهوری اسلامی به دو رکن اساسی وابسته است؛ نخست، اسلامی بودن نظام که باید همواره در مرکز توجه قرار گیرد، زیرا خلوص و پاکی نظام در گرو اسلامی بودن آن است. رکن دوم نیز جمهوریت که به معنای مردمی بودن نظام است. حضرت امام با انتخاب این روش برای حکومتداری، قصد داشتند پشتوانه مردمی نظام را همواره حفظ کنند.
وی ادامه داد: بر اساس دستور قرآن کریم که به پیامبر فرموده است: «و امرهم شورا بینهم» (در امور با مردم مشورت کنند)، تمامی امور کشور به شوراهایی که در قانون پیشبینی شده، مانند مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر و روستا واگذار شد. همچنین وجود نهادهایی مانند شورای نگهبان و نظارتهای رهبری نیز اسلامیت نظام را تضمین میکند. بنابراین، در قانون اساسی ما هم اسلامی بودن و هم مردمی بودن نظام بهصورت مؤکد لحاظ شده است تا انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ما پایدار و مستحکم باقی بماند. این ترکیب از اصول، نهتنها اساس نظام را شکل میدهد، بلکه تضمینکننده تداوم و موفقیت آن در برابر چالشها و تهدیدات مختلف است.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هیچ کدام از اصول انقلاب را نمیتوانیم کنار بگذاریم، بیان کرد: اما همان طور که در فقه و برای مواقع اضطرار احکام ثانویه مطرح میشود، در قانون اساسی و نظامهای قانونی ما نیز احکام ثانویه بهخوبی پیشبینی شدهاند تا قوام و پایداری احکام اسلامی تضمین شود و این احکام همواره متناسب با شرایط جامعه جاری و ساری باشند. ما به این اصل پایبندیم که در برخی موارد، وجود احکام ثانویه ضروری است و این موضوع بهطور دقیق در قانون ما مشخص شده است.
انتهای پیام