استانداردسازی پارک‌ها و میادین شهر زاهدان

رئیس سازمان سیمامنظر شهرداری گفت: شرکت‌های طرف قرارداد سازمان سیما منظر باید وسایل بازی پارک‌ها و میادین شهر زاهدان را استانداردسازی کنند.

شهرکی امروز در بازدید از پارک ها و میادین زاهدان، با اشاره به اینکه کار نظارت بر بیش ۶۶ مورد تجهیزات بازی کودکان از ابتدای این هفته آغازشده است، افزود: ۴۴ مورد محل بازی اخطار دریافت کردند و برخی پلمب شدند.

وی ادامه داد: از آنجاکه این وسایل بازی عامل تخلیه انرژی کودکان است و باید از ایمنی لازم برخوردار باشد مهلت بیست روزه دادیم تا این تجهیزات را در راستای حمایت از حقوق شهروندان استانداردسازی کنند.

وی افزود: نصب دوربین، ایجاد حفاظ و کفپوش‌های گرانولی برخی از کاستی‌های موجد در محل این شهرهای بازی بود که تا رفع ایراد و دریافت گواهی از اداره استاندارد از کار آنان جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۰:۰۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403111108104
  • خبرنگار :