حسین امامعلیپور امروز در هفتادوششمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور که به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است، افزود: در فصل مدیریت هزینه از طرح الگوی نوین تغذیه، مواردی مانند آشپزخانههای صنعتی، آنالیز غذایی، قراردادهای تغذیه، ایجاد رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک آنها مطرح شده است.
وی ادامه داد: بسیاری از دانشگاههای کشور در زمینه رستورانهای مکمل تجربیاتی دارند و به دلیل موفق نبودن بعضی از آنها، در بخشی از این طرح آسیبشناسی رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک (تنوع، انتخاب، کیفیت) دیده شده است و همچنین راهکارهای توسعه رستورانهای مکمل بررسی شده است.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای معاونین وزارت عتف، مقرر شده است مدیریت هزینه به طور آزمایشی در ۱۲ دانشگاه (۵ دانشگاه تهران و ۷ دانشگاه در شهرهای دیگر) اجرایی شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از مزایای ایجاد رستورانهای مکمل و اجرای طرح تاک میتوان به کاهش تصدیگری دانشگاهها - مدیریت هزینه - حضور بخش خصوصی در دانشگاهها اشاره کرد.
انتهای پیام