مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان بوشهر عنوان کرد

توسعه صنایع تبدیلی گوجه فرنگی در استان بوشهر

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان بوشهر گفت:با عنایت به سطح گسترده کشت محصول گوجه فرنگی در شهرستانهای جنوبی استان وجود صنایع تبدیلی مرتبط می تواند کمک شایانی در راستای تکمیل زنجیره تولید، ایجاد اشتغال، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده نماید.

حمزه عباسی پوربحرانی امروز چهارشنبه در بازدید از شهرک صنعتی شهرستان دیر افزود: این واحد دومین واحد تولید رب گوجه فرنگی در شهرستان دیر است که از سازمان جهاد کشاورزی اقدام به اخذ مجوزهای قانونی نموده است.

وی اضافه کرد: با توجه به خارج از فصل بودن کشت گوجه فرنگی در استان و ریسک پذیری بالای تولید محصول امکان بروز تنشهای محیطی و برداشت محصول درجه ۲ و ۳ وجود دارد و با ایجاد واحدهای فرآوری نیاز به انتقال محصول گوجه فرنگی به استانهای مجاور مرتفع می گردد، و همچنین حذف کرایه حمل انتقال به استانهای مجاور به سود کشاورزان استان خواهد بود.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی استان گفت : در حال حاضر ۴ واحد تولید رب گوجه فرنگی با ظرفیت جذب ۷۳۰۰۰ تن ماده خام وتولید اسمی۱۵۰۰۰ تن محصول رب دارای فعالیت هستند که امکان اشتغال ۸۵ نفر را فراهم نموده و با راه اندازی این واحد جدید در سال جاری ۵۰۰ تن به ظرفیت تولید رب استان افزوده خواهد شد.

عباسی پور بحرانی همچنین بر اهمیت اشتغال‌زایی صنایع تبدیلی و غذایی تأکید کرد و گفت: با راه‌اندازی این کارخانه، ۱۵ فرصت‌ شغلی جدیدی ایجاد خواهد شد.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی، به منظور بررسی پیشرفت طرح در حال احداث تولید رب گوجه فرنگی، از شهرک صنعتی شهرستان دیر بازدید به عمل آورد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403111007223
  • خبرنگار : 50963